Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná branka padla v nastavení druhé půle


Branky


0

Dvě stovky diváků viděly drama mezi domácí Kouřimí a hosty z Nučic. Vedení se ujali hosté, ale kouřimští fotbalisté dvěmi brankami v rozmezí čtyř minut otočili. Po přestávce vyrovnal svojí druhou brankou Kubalík. Po vyloučení nučického Šulce trval i nadále vyrovnaný stav, ale v samém konci nastavení urval výhru pro domácí tým Svoboda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě stovky diváků na utkání okresního přeboru. Takovou návštěvu může závidět leckeré mužstvo vyšších soutěží. A diváci měli na co koukat. Hráči nabídli drama do samého konce utkání. Úvod vyšel lépe hostujícímu celku. Hned po rozehrání se dostal sám před Havránka Novák, ale prováhal nejvhodnější střelecký moment. Šanci domácích zase zlikvidoval Krutský. Gólová radost přišla ve dvacáté minutě, kdy Filip Kubalík navedl balón do středu hřiště a střelu zpoza obránce napálil nechytatelně na kasu - 0:1. Vedení hostům ale dlouho nevydrželo. Jakub Charvát vybojoval míč, narazil si ho s Jirků a propálil Krutského 1:1. Hned o čtyři minuty později si na centrovaný míč naběhl Tomáš Ružinský a uklidil ho do sítě - 2:1. Do kabin tak šli spokojenější domácí.

Tři šance, jeden gól v nastavené době

V první šanci druhé půle se objevil hostující Vedral, ale neproměnil. Vyrovnání tak přišlo po deseti minutách hry, když odražený míč napálil z hranice šestnáctky Filip Kubalík za bezmocného Havránka - 2:2. V době, kdy hosté slavili vyrovnání přišel nepochopitelný zkrat Marka Šulce. Za komentář výroků sudího obdržel červenou kartu a citelně tak oslabil svůj tým. Hosté se zatáhli do obrany a trpělivě vyčkávali. Rychlonozí útočníci několikrát pozlobili domácí obranu, domácí zase ohrožovali Krutského po standardkách, ale ani na jedné ani na druhé straně se nerýsovalo rozhodnutí. Zajímavé momenty přinesla doba, kdy se už pomalu všichni aktéři připravovali na penaltové rozuzlení. Nejprve Pazderec sám před Krutským netrefil přesně, u okamžitého protiútoku vytáhl zázračný zákrok Havránek a chytil střelu J. Herverta. Tři body pro domácí přinesl závěrečný rohový kop. Snížek jej zakroutil na zadní tyč a v závaru před brankou dotlačil míč do sítě Tomáš Svoboda - 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Trenér Martin Snížek: "Myslím, že to byl zápas, který musel bavit. Nučice hrozili paradoxně po našich standardkách, protože nám dělali problémy jejich rychlonožky v útoku. Pro hosty to byl smolný zápas, my naštěstí dokážeme využívat standardní situace. Závěr byl hektický a jsme moc rádi za tři body."

TJ Nučice
Trenér Pavel Krutský: "Ještě jsme pak měli jeden závar na úplném konci, ale již jsme podruhé vyrovnat nedokázali. Klukům chci poděkovat za velmi kvalitní výkon. Dnes vyhrálo šťastnější mužstvo. Určitě ne lepší."



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , J. Keltner [-] (63. M. Havránek [-] ) , T. Ružinský [-] , M. Čáp [-] , P. Královský [-] , J. Charvát [-] (80. M. Snížek [-] ) , J. Holub [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] , P. Jirků [-] (63. R. Světnička [-] )

TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Hervert [-] (73. J. Hervert [-] ) , M. Chromý [-] , R. Jícha [-] , T. Miňovský [-] , M. Šulc [-] , J. Novák [-] , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , J. Jelínek [-] , J. Vedral [-]

ŽK: 57. T. Svoboda , 84. M. Snížek , 85. T. Novák - 33. M. Chromý , 42. J. Novák , 60. F. Kubalík . ČK: 54. M. Šulc .
Hráči zápasu: P. Královský - J. Jelínek , F. Kubalík .
Místo: TJ Kouřim. Počet diváků: 200. Rozhodčí: KOCOUREK Lukáš - ŠVORBA Milan (N), KOČÍ Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.