1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatické utkání rozhodla branka z první minuty zápasu


Branky


0

V Jestřabí Lhotě se představil marodkou trápený Slavoj Ratboř. Jediný gól utkání dal domácí Krupka již v první minutě a Jestřábka výhru ubránila i za cenu taktických střídání v závěru zápasu, kdy se na hřiště dostal i osmapadesátiletý gólman Zdeněk Pospíšil, který tak bude pravděpodobně nejstarším hráčem letošní sezóny OP.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo přišel později, žádnou branku neviděl

Vstup do zápasu se náramně povedl domácímu mužstvu. Hned po rozehrávce šel dlouhý nákop na rozběhnutého Aleše Krupku. Po nedůslednosti hostující obrany se zmocnil míče a tváří v tvář Jeřábkovi skóruje poprvé - 1:0. V tu chvíli nikdo netušil, že to byla první a zároveň poslední branka zápasu. Jestřábka navázala na minulé solidní výkony a vytvářela si územní převahu. Domácí hráči hrizili ale hlavně po standardních situacích, nicméně úplně vyložené šance si nevytvářeli. V největší šanci Slavoje se ocitl Stráník, který utekl domácí obraně a ze strany postupoval na gólmana Málka. Bohužel zakončení se mu vůbec nepodařilo a míš skončil dalko mimo tyče branky. Tak tedy brankou z první minuty skončil první poločas.

Tlak Ratboře vyšel naprázdno

Jak v prvním poločase byli lepší domácí borci, v druhém si vytvářel tlak hostující Slavoj. Na rozdíl od domácího týmu si tvořil i gólové šance, ale pohříchu je nedokázal proměňovat. V zajímavé šanci se ocitl Trojan, po něm i Vohnický, ale své pokusy nezužitkovali. Dolejš se pokoušel obloučkem přehodit vyběhnutého brankáře Málka, ale míč se zastavil o břevno jeho branky. Hosté si vytvořili díky územní převaze i nespočet rohových kopů, které se jim ale tentokrát nedařilo úspěšněji zakončovat. Domácí trpělivě odvraceli ataky hostů, čekali na soupeře v organizované obraně a neváhali vyrážet k rychlým brejkům. Bohužel pro ně žádný nedotáhli do nebezpečného zakončení, přestože hosté hasili několikrát akce na poslední chvíli. A protože už nikdo branku nevsítil, vítězí domácí gólem z první minuty. V tabulce se bodově dotáhli na svého soka a jsou nyní na sedmé příčce, Slavoj klesl na devátou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka: "Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a již v první minutě jsme se ujali vedení. Hosty jsme v první půli lehce přehrávali, ale další branky jsme nepřidali. Soupeř v druhém poločase přidal a hodně jsme se bránili. Po nuceném střídání (Mojžíš, Krupka) už jsme se víceméně soustředili na ubránění hubeného náskoku a snažili se navýšit náskok z brejků. To se sice nepovedlo, ale výhru jsme ubránili."

TJ Slavoj Ratboř
Trenér Vladimír Pěkný: "Myslím, že dnešnímu zápasu by slušela remíza. V první půli byla lepší Jestřabí Lhota a ve druhé půli zase my. Celkově jsme nebyli horším týmem a je škoda, že jsme tady prohráli."



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] (89. Z. Pospíšil [-] ) - S. Mojžíš [-] , A. Krupka [-] (78. O. Heres [-] ) , O. Martínek [-] (66. V. Soukup [-] ) , L. Týma [-] , M. Klička [-] , M. Mikeš [-] (87. R. Hájek [-] ) , P. Kureš [-] (85. J. Beran [-] ) , J. Hron [-] , P. Kesner [-] , M. Skalický [-]

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Hovorka [-] , L. Dvořák [-] (64. J. Trojan [-] ) , D. Kemza [-] - V. Švarc [-] , P. Stráník [-] , J. Adámek [-] , P. Dolejš [-] , M. Adámek [-] - M. Dolejš [-] , L. Vohnický [-] -

ŽK: 24. J. Hron .
Hráči zápasu: L. Málek , M. Klička - M. Dolejš .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Voborník Josef - NEUBERT Josef (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.