Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólově bohatou bitvu rozhodovaly pokutové kopy


Branky


0

Borci Nučic bojovali o body na hřišti Třebovle. Oba týmy body moc potřebují, protože se zatím pohybují těsně nad propastí. Zápas v řádné době skončil nerozhodně a po penaltách jsou šťastnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neslaný, nemastný začátek

Velice nízkou úroveň měl začátek zápasu. Nikdo si nebyl schopen pořádně nahrát. Hra se odbývala uprostřed hřiště s množstvím osobních soubojů. Nikdo nechtěl udělat chybu, protože oba týmy si byly vědomy důležitosti zápasu. Diváky z letargie probrala až závěrečná desetiminutovka. Po jedné z mála povedených akcí Vedral přihrává na vápno Robertovi Jíchovi, který střelou na zadní tyč otevírá účet zápasu - 0:1. Dvě minuty před koncem poločasu chybují domácí uprostřed hřiště, hosté jsou do přečíslení tři na dva a opět Robert Jícha zvyšuje na 0:2. Ale domácí si uchovávají naději do druhé půle. Centr před branku Krutského proměňuje Ladislav Líbal - 1:2. Závěr poločasu tak přinesl alespoň trochu oživení.

Dokonaný obrat domácí neudrželi

Druhý poločas začal velkými šancemi na obou stranách. Nejprve domácí Richter nastřelil břevno a na druhé straně Hervert s Kubalíkem nevyřešili své možnosti gólově. To se povedlo až Lukášovi Blaščokovi, který zůstal zcela sám za obranou hostů, svou šanci proměnil a vyrovnal stav na 2:2. Totální obrat ve skóre přišel o pár minut později. Andrašík prošel neatakován přes dva obránce, vystřelil a vyražený míč vrátil za záda Krutského opět Ladislav Líbal - 3:2.
Hosté museli otevřít hru, hráči Třebovle hrozili z brejků. Žádný neproměnili a Nučicím se povedlo vyrovnat. Střelu Jelínka vyrazil jen před sebe Pokorný, k míči se dostal nejrychleji Filip Kubalík a nebylo problémem opět srovnat skóre - 3:3. Zbytek zápasu se již v podstatě jen dohrával. Nikdo nechtěl chybovat a ztratit byť ten jeden bod. A proto došlo na penaltový rozstřel.

Zklamání Nučic

Po dobře rozehraném utkání, kdy vedli o dvě branky před koncem prvního poločasu, mohou být Nučice hodně smutné, protože penalty vůbec nezvládly. Proměnily jediný pokus a prohráli střelbu ze značky pokutového kopu 3:1. Druhý bod si připsali borci Třebovle a v tabulce se o jedno místo posunuli právě před dnešního soupeře.



Ohlasy k zápasu


SK Třebovle
Trenér Josef Kocourek: "Nevypadalo to s námi dobře, naštěstí jsme před půlkou snížili. Dokonce se nám v druhé části podařilo skóre otočit, ale neudrželi jsme to. Penalty jsme naštěstí zvládli. Dvou bodů si ceníme, protože jsme byli oslabeni o čtyři hráče základu."

TJ Nučice
Trenér Pavel Krutský: "Penalty jsme absolutně nezvládli a přišli jsme o dva body, protože jsme neudrželi nadějný výsledek."



Sestavy


SK Třebovle
L. Pokorný [-] - J. Vnuk [-] (80. O. Bílek [-] ) , J. Andrašík [-] , L. Homolka [-] , R. Hromádko [-] , L. Blaščok [-] (89. J. Honc [-] ) , L. Líbal [-] , D. Richter [-] , M. Růžek [-] , M. Čáslava [-] , J. Němec [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Hervert [-] , R. Jícha [-] , J. Hervert [-] (75. A. Stárek [-] ) , T. Miňovský [-] , M. Šulc [-] , J. Novák [-] , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , J. Jelínek [-] , J. Vedral [-]

ŽK: 88. L. Blaščok - 26. R. Jícha , 79. J. Vedral , 80. M. Šulc , 90. K. Hurtík .
Hráči zápasu: L. Líbal - R. Jícha .
Místo: SK Třebovle. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - RŮŽEK Milan (N), KOČÍ Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.