R. Samek 29.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktorka opět slaví


Branky


29. R. Samek
0

Nepříliš atraktivní souboj dvou nováčků soutěže nabídl úpornou defenzivu hostí a marnou snahu domácích. Těm nakonec jediná branka k zisku bodů stačila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól zápasu vstřelil Samek

Velké problémy se setavou musel řešit hostující tým, kterému z různých důvodů chybělo hned 6 (!) hráčů ze zápasu minulého kola proti Pšovce. Do sportovního úboru se tak musel vysvléknout i trenér Marek Novák. Absence se samozřejmě na obrazu hry projevily a zápas začal drtivým náporem domácích, kteří svého soupeře snad 15 minut nepustili za půlící čáru. Šance si vytvořili Hakl, Bulva, Růně i Koudelka, ale vše bez gólového vyjádření. Gól tak přišel paradoxně ve chvíli, kdy největší tlak opadl. Běžela 29. minuta a Všestudy si vypracovaly rohový kop. Ten hostující obrana odvrátila jen ke kopačkám domácího obránce Romana Samka, který křižnou střelou překonal brankáře Brejšu. Po brance se i nadále hrálo na obranné polovině Vehlovic, žádné větší šance už ale nepřišly, a tak byl poločasový stav 1:0.

 

Pokračující tlak další branky nepřinesl

Domácí tým do druhé půle okysličil sestavu a dvě nové tváře měly dorazit soupeře. Hra nezměnila a domácí stále neúspěšně bušili do hostující obrany, která tentokrát pracovala bezchybně. Vehlovice čekaly na příležitost k rychlému brejku a málem se jim to také podařilo - v 68. minutě po rohovém kopu Mašek střílel už do prázdné branky, ale smolně nastřelil spoluhráče Feigla. V posledních 15 minutách se hosté přeci jen více vysunuli, a domácím se tak otevíraly příležitosti k brejkům. Co ale nezachytila obrana, to chytil brankář Brejša, který se zaskvěl parádním reflexem v 85. minutě. To už domácí hráči zvedali ruce, ale střelu vytáhl ze šibenice. V poslední minutě dostali hosté poslední možnost vyrovnat, když Mašek kopal trestný kop z levé strany, ale vysoko přestřelil. Zápas tak skončil těsným výsledkem 1:0.

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Všestudy: Vehlovice se od úvodu zakopaly ve vlastním vápně a v deseti hráčích bránili. My jsme se sice snažili tlačit do zakončení, v čemž vynikal zejména Filip Janíček, ale na více než jednu branku to nestačilo.

TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Cílem bylo přivést ze Všestud alespoň bod, ale oproti zápasu se Pšovkou se nám rozpadla sestava. Na to v jaké sestavě jsme hráli, jsme určitě nezklamali, ale body zůstaly asi zaslouženě doma ve Všestudech.



Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - R. Pech [-] (46. J. Baumruckr [-] ) , A. Pokorný [-] , M. Bulva [-] (46. Š. Reľovský [-] ) , P. Koudelka [-] - M. Hakl [-] , M. Růně [-] , A. Loškoski [-] , F. Janíček [-] , M. Švancara [-] - - R. Samek [-] (68. J. Frič [-] )

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - J. Najman [-] , V. Štauber [-] , L. Feigl [-] , P. Vihan [-] - L. Líman [-] , I. Přáda [-] , V. Přáda [-] , J. Mašek [-] - D. Chorvát [-] - M. Novák [-]

ŽK: 71. P. Vihan .
Místo: Všestudy. Počet diváků: 60. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - BLAHOUT Jiří, FUCHS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.