4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 10:15

17.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nekompromisní: Petřín Plzeň vyprovodil Doubravku 4:0


Branky


33. A. Demeter , 36. A. Kohout , 59. A. Demeter , 86. A. Demeter (p.)
16

Sedmnácté kolo Divize A přineslo velmi poutavé derby mezi týmy SK Petřín Plzeň a SK Senco Doubravka. Jakkoli se výsledek zápasu jevil poměrně nekompromisním dojmem, zas tak jasné to hned z kraje utkání nebylo.

U obou týmů byla vidět, minimálně na začátku utkání, poměrně velká opatrnost, která ale postupem minut šla stranou, a diváci mohli sledovat velmi poutavý fotbal, a hlavně čtyři branky domácího týmu, na které Doubravka nedokázala zareagovat byť jedinou brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Demeterův zápas

Všichni to velmi dobře známe- kolektivní sporty nerozhodují individuality, ale tým. No i když… celému utkání naprosto dominoval výkon Aleše Demetera. Ten se blýskl hned třemi brankami, a poměrně zásadním způsobem ovlivnil celý průběh zápasu. Po jeho první brance následoval velmi lacině darovaný gól pro Adama Kohouta, a následná druhá půle již pouze dokreslovala doposud dominantní výkon domácího celku.

Festival žlutých karet

Kromě poměrně pěkného gólového přídělu mohli diváci při utkání pozorovat značné množství obdržených žlutých karet. Po dobu celého zápasu jich padlo celkem šest, a to konkrétně dvě na domácí straně, čtyři na stran hostující.

Po celkově velmi dobře zvládnutém utkání se Petřín Plzeň nacháází na třetím místě v celkové tabulce, a jeho ztráta na místo druhé je pouze jeden bod. V následujících kolech se tak můžeme těšit na pomyslný hon za druhou příčkou.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Jan Pleticha: "Dnešní derby jsme po zásluze vyhráli tímto nepatrným rozdílem. Začátek zápasu byl z obou stran opatrný, ale dokázali jsme se z toho dostat. Po gólu Demetera nám hosté darovali gól, kdy byl Kohout na správném místě, a využil chyby brankáře. V druhém poločase jsme měli utkání zcela pod kontrolou, a přidali jsme dvě branky."




Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - D. Heller [-] (70. V. Lisý [-] ) , P. Zajíček [-] (70. J. Tětek [-] ) , J. Treml [-] , Z. Šimáně [-] (81. M. Vanc [-] ) , P. Bednář [-] , M. Provod [-] (81. D. Vodrážka [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , O. Vinkler [-] , A. Demeter [-] (86. D. Tříska [-] )

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - P. Krejčí [-] , D. Künstner [-] , J. Krystl [-] , D. Novák [-] , L. Roubal [-] (15. J. Bělohlav [-] ) , L. Vacata [-] , J. Česák [-] , V. Fleissig [-] (54. M. Ungr [-] ) , O. Kubička [-] , T. Řehoř [-]

ŽK: 32. A. Demeter , 51. Z. Šimáně - 33. D. Künstner , 35. P. Krejčí , 57. D. Novák , 62. J. Luhový .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Adam - HAMOUZ Jakub, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Vojtěch Zítek
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že plzeňské derby zvládne Petřín i bez vykartované opory.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích