0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

16.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bystrci se body dělily za bezbrankovou remízu - VIDEO


Branky


8

V prvním jarním kole zavítali Boskovice na hřiště do Bystrce, kde se Boskovicím naposledy podařilo zvítězit v září roku 2017, o motivaci měl tedy tým pod taktovkou trenéra Havlíčka postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boskovice vstoupily do utkání aktivně, do slibných šancí se v prvních minutách dostal Sychra, který nepřekonal brankáře střelou z velkého vápna a následně Havelka, jenž taktéž ve své šanci zcela vyhořel. Bystrc hrozila zejména ze standardních situací, kde chtěla využít svoji výškovou převahu. Do kabin se odcházel za stavu 0:0.

Ve druhém poločase se hra přelévala z jedné strany na druhou s šancemi na obou stranách. Ovšem ani jeden z týmů své šance nevyužil. A když v poslední minutě vytáhl fantastický zákrok Jindra Bednář proti hlavičce domácího Hilschera, bylo jasné, že v Bystrci v sobotu gól nepadne. Necelé dvě stovky diváků si tedy budou muset na první jarní branku svého týmu počkat.

Sestřih utkání:



Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky
Igor Kos (sportovní manažer): Potvrdilo se, že první zapas po zimní přípravě byl od obou týmů hodně soubojový a hráči se vyrovnávali i s povrchem přírodní trávy. I když hřiště bylo ve výborné kondici. Vstup do utkání měli lepší Boskovice a ve dvou případech nás podržel brankář Martin Nahodil. My jsme měli v zápase největší šance a to ze standardních situaci. Jednou zakončoval Kocman Vojta a druhou Ondra Hilscher. Ve druhem případě podržel hosty skvělým zákrokem brankář. Výsledek 0:0 je určitě pro obě mužstva spravedlivý. V příštím zápase nás čeká Rousínov, kde se nám výsledkově i herně daří. Jedeme určitě soupeře potrápit s cílem dovést body.




Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - P. Hubr [-] (84. M. Panský [-] ) - Š. Pisko [-] (84. M. Líkař [-] ) , O. Hilscher [-] , J. Urban [-] , T. Němec [-] (89. J. Skalník [-] ) , O. Pelc [-] , V. Kocman [-] , J. Pavlík [-] (61. P. Bartok [-] ) , J. Bubeník [-] , J. Solanský [-]

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - V. Cichra [-] , L. Sychra [-] (59. J. Minx [-] ) , M. Pokorný [-] (69. R. Hlaváček [-] ) , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , V. Živný [-] , L. Závodný [-] , V. Bohatec [-] (59. R. Klepáček [-] ) , J. Stara [-] , J. Havelka [-]

ŽK: 71. O. Hilscher - 76. R. Hlaváček .
Počet diváků: 177. Rozhodčí: Putna Pavel - RYBA Jakub, HAMINGER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Lukáš Karásek
Tip experta: výhra hostů

V tomto duelu věřím Boskovicím, kteří budou chtít navázat na povedený podzim a dotáhnout se na vedoucí Líšeň „B“.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů