0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kunštátě diváci branku neviděli - FOTO


Branky


7

Nedělní odpoledne mělo být pro domácí hráče odčinění vysoké prohry v minulém kole. Nejvyšší návšteva v 17. kole, která činila 210 diváků ale branku neviděla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo v režimu, hlavně neudělat chybu. Nakopávané míče za obrany ale do žádné gólové šance nevedly a když přišla nějaká pološance, zůstala nevyužita. Nerovný terén nevyhovoval ani jednomu celku a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Druhý poločas začali aktivněji domácí ale žádný centr do žádné gólové příležitosti nevedl, spíše je silný vítr odfouknul až do zámezí. Další šance v podobě přečíslení nevyřešil domácí hráč dobře a po střele z vápna branku minul. V 61. minutě přiletěl do hostujícího vápna konečně ideální centr ale domácí útočník hlavičkou pouze přestřelil. Kunštát byl živější a chtěl utkání zvítězit ale branku se mu vstřelit nepodařilo. Diváci si tak "góóól" nezakřičeli a obě mužstva berou po bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): I bez některých zraněných hráčů jsme dnes proti Svratce Brno podali velmi solidní výkon. Bohužel ani vystupňování tlaku a velká územní převaha ve druhém poločase k vítěznému gólu nevedla.

FC Svratka Brno
David Kříž (trenér): Kvalitu utkání určitě ovlivnil nerovný terén, kdy ani jeden z týmů nechtěl udělat nějakou zbytečnou chybu v přechodové fázi, takže převažovaly v drtivé většině dlouhé míče za obranu. Výsledek asi odpovídá průběhu zápasu; domácí i my jsme si vytvořili několik pološancí, které však zůstaly nevyužity.



Sestavy


FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] , M. Sehnal [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , M. Janíček [-] , M. Psota [-] (75. A. Zeman [-] ) , T. Prokeš [-] , T. Gracias [-] (60. T. Adámek [-] ) , T. Videman [-] (87. M. Lick [-] ) , D. Hanák [-]

FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - J. Čurda [-] (72. R. Losenický [-] ) , M. Bednář [-] , D. Chlup [-] , P. Preis [-] , D. Řezník [-] , J. Janík [-] (86. E. Moll [-] ) , K. Kroupa [-] , F. Kříž [-] (86. V. Malishevskyy [-] ) , J. Broskva [-] , F. Svensson [-]

ŽK: 90. M. Sehnal - 65. F. Svensson , 82. P. Preis , 84. R. Losenický . ČK: 90. D. Chlup .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Kučera Josef - KUČERA Roman, WEISS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Jindřich Stehlík
Tip experta: výhra domácích

Tady bude hodně záležet s jakou sestavou přijede Svratka a zda bude mít k dispozici dvojici bývalích ligových fotbalistů Dolíka s Krupicou. Po zimním odchodu útočníka Šedivého odešlo 14 gólů, které budou těžko nahrazovat, proto tipuji výhru domácích, kteří první kolo nezvládli v Líšní a odvezli si 6 kousků.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích