J. Obůrka 26. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:15

18.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr tohoto kola vítěze nepoznal - FOTO


Branky


26. J. Obůrka (p.) - 19. J. Fadrný
5

Sobotní slunečné dopoledne přilákalo do Kuřimi na zápas kola 250 diváků a ti mohli vidět nadstandardní utkání krajského přeboru, kdy se utkal 2. a 3. tým soutěže. Nechyběly šance, skvělé zákroky, branky, fotbal ve vysokém tempu... Dívaci si rozhodně přišli na své.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní čtvrt hodina vyšla borcům z Kuřimi velice dobře. Šest rohů, další dvě nebezpečné standardky, šance Motyčky, to vše na gól nestačilo a tak jak to bývá udeřil soupeř z prvního rohu. Na zadní tyči vyskočil nejvíše Fadrný a míč zatloukl do brány - 0:1. Kuřim se rychle oklepala a ponořila se opět do své hry.  Hned z rozehrávky zakončoval po akci Šťastného Motyčka, jeho pohotovou střelu však brankář Bednář vytáhl nevídanou Robinsonádou! Aktivní přístup vyústil ve faul na Svobodu, po němž si kapitán Obůrka vzal nastarosti pokutový kop, svou úlohu splnil a bylo vyrovnáno - 1:1. Aktivita domácích borců pokračovala, gól do půle již nepřišel.

V druhé půli se hrál fotbal nahoru dolů, někdy až v bláznivém tempu! Každý z týmů mohl zápas strhnout na svou stranu. Oba týmy hrozili zejména rychlými výpady po stranách a centry před bránu. Vítěztví měl na kopačce Kostrůnek jeho střelu však obětavě zablokoval domácí obránce. Oba týmy se tak po kvalitním utkání rozešli smírně. 



Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Měli jsme výborný vstup do utkání. Za prvních patnáct minut jsme si vypracovali 3 střelecké příležitosti a sérii asi 5-6 rohových kopů. Paradoxně jsme inkasovali jako první my v 19. minutě a to z prvního rohového kopu soupeře. Za sedm minut jsme vyrovnali z penalty po faulu na Svobodu. Poté již byla hra v prvním poločase vyrovnaná. Druhý poločas jsme to byli my, kdo měl míč na kopačkách a snažil se kombinovat. Boskovice poctivě bránili a čekali na rychlé brejky po zisku míče. My si však vypracovali jen několik závarů v šestnáctce soupeře, ale bez vyložené gólové šance. Boskovice měly 2-3 slibné brejky, které nezakončily. Myslím si, že jsme v průběhu zápasu byli o nějaké to procento lepší, ale na tři body to nestačilo.

FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Kvalitou byl tento zapas nadstandardní. Hrálo se ve svižném tempu nahoru dolů a na obou stranách bylo hodně dobrých příležitostí, ale žádná neskončila brankou, takže zasloužená remíza pro oba celky.



Sestavy


FC Kuřim
M. Lošťák [-] - J. Obůrka [-] (46. I. Kostrůnek [-] ) , V. Bárta [-] (89. T. Kupský [-] ) , P. Musil [-] , J. Motyčka [-] (65. P. Mládek [-] ) , P. Svoboda [-] , D. Koreň [-] , J. Pospíšil [-] , L. Šťastný [-] , M. Pitel [-] , P. Halouzka [-]

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - J. Havelka [-] (80. A. Preč [-] ) , V. Cichra [-] , R. Hlaváček [-] , L. Sychra [-] (65. L. Závodný [-] ) , M. Pokorný [-] (65. R. Klepáček [-] ) , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] , V. Živný [-] (92. F. Sychra [-] ) , J. Stara [-]

ŽK: 32. M. Lošťák , 46. V. Bárta , 54. L. Šťastný , 92. P. Halouzka .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Šidlo David - PŮČEK Martin, BÁBÍČEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Václav Minařík
Tip experta: výhra domácích

Kuřim má velkou motivaci pro to, aby se dotáhli na čelo tabulky a Boskovice můžou být naopak lehce pod tlakem.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích