3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2023 17:30

20.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DOHRÁVKA: Kuřim doma nezaváhala a jednoznačně zvítězila. - FOTO


Branky


5

Sobotní termín utkání byl kvůli nepříznivým podmínkám zrušen. Náhradní středa nebyla pro Tatran šťastná. Domácí Kuřim ukázala svoji kvalitu a porazila Tatran 3:0. Tatranu se stalo osudným neproměnění 100% šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Našim borcům se vyplatil tradiční aktivní vstup do utkání! Na diagonální přípravku Pluháčka si hned v 5. minutě utkání naběhl Obůrka, ten nezaváhal a po úniku otevřel skóre, 1:0. Velká část první půle byla ve znamení častých ztrát na obou stranách hřiště a tak moc příležitosti nepřicházelo. V 30. minutě si rohový kop našel Svoboda a nechytatelně jej uklidil k tyči, 2:0. V závěru poločasu měl na noze ještě loženou šanci Svoboda ale na jeho “kladenský nárt” gólman stihl zareagovat.

V druhém poločase se obraz příliš neměnil a tempo utkání zůstalo poněkud nízké. K odražené střele se dostal v závěru střídající Mládek, ale těsně minul. O několik chvil poté našel krásným centrem Šťastný Kostrůnka, ten však nestihl poskládat nohy a míč tak za zády brankáře nedostal. To se povedlo až v 87. minutě Šťastnému po křídelní akci Kostrůnka, 3:0.

Report: FC Kuřim



Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Libor Kučera (sportovní manažer): Zasloužené vítězství po vydařeném týmovém výkonu. Důležitý byl rychlý úvodní gól, který nám dodal klid a herní převahu. V průběhu prvního poločasu jsme ještě jednu branku přidali. Druhý poločas jsme herně i výsledkově kontrolovali a získali 3 body do tabulky.




Sestavy


FC Kuřim
A. Smrčka [-] - J. Obůrka [-] (78. I. Kostrůnek [-] ) , A. Dabó [-] (78. P. Mládek [-] ) , J. Pluháček [-] (78. T. Kupský [-] ) , V. Bárta [-] , P. Musil [-] , P. Svoboda [-] , D. Koreň [-] (63. L. Šťastný [-] ) , J. Pospíšil [-] , M. Pitel [-] , P. Halouzka [-]

Tatran Rousínov
M. Řepka [-] - M. Kříž [-] , M. Rozehnal [-] , P. Imramovský [-] , P. Líznar [-] - R. Jašek [-] (80. F. Novotný [-] ) , M. Zbořil [-] (78. J. Kostelka [-] ) , R. Lízal [-] , R. Kubáč [-] - M. Handlíř [-] (42. Y. Guttler [-] ) , L. Obruča [-] -

ŽK: 30. V. Bárta - 49. L. Obruča , 57. R. Lízal , 77. M. Rozehnal .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: Pátek David - BODEČEK Adam, KUBEC Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Radek Bohuslav
Tip experta: výhra domácích

Kuřim doma nebude chtít ztratit body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích