0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby tentokrát bez branek - FOTO


Branky


5

FC BoskoviceI přesto, že ve včerejším okresním derby branka nepadla, byl k vidění oboustranně zajímavý fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu předznamenal, že na diváky čekal zejména bojovný a obětavý výkon obou mužstev. V 5. minutě se k odraženému míči dostal Živný, jehož volej zamířil mimo tři tyče. V 15. minutě se nejvýše při rohovému kopu dostal Klepáček, jehož hlavičku vykopával z čáry hostující Janíček. O chvíli později si na centr Závodného naskočil Živný, jenž netrefil míč hlavou z úrovně malého vápna. Ve 22. minutě poprvé ohrozil také Kunštát, střela Štencla si však cestu mezi tři tyče nenašla. Ve 24. minutě mohl vstřelit první branku Stara, kterému však míč po centru Závodného pouze sjel po kopačce. Ve 30. minutě se k vrácenému míči dostal u brankové čáry Živný, jenže jeho hlavička si cestu do brány znovu nenašla. A tak málem přišel pro domácí trest, když domácí brankář Bednář chybně vyběhl, ale hostující Štencl nedokázal přes domácí obranu vystřelit do odkryté brány.

Úvod druhého poločasu nabídl divákům střelu z takřka 25 metrů z kopačky hostujícího Bezděka, která však jen orazítkovala břevno Bednářovy svatyně. V 60. minutě se ke střele dostal hostující Bělehrádek, po ukázkové kombinaci s Psotou. Poté začali hrozit zase domácí, ke střele se dostal Živný, který však poslal míč až na sousední travnaté hřiště. V 84. minutě se k odraženému míči dostal Paděra, jehož volej skončil metr od tyče brány Kunštátu. O dvě minuty později zakončoval Minx, ale taktéž mimo brankovou konstrukci. A když ani v nastavení nedokázal Klepáček hlavou dopravit míč do brány Loukoty, skončil zápas s Kunštátem nerozhodně 0:0.

Report: FC Boskovice

 



Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): V prvním poločase byly Boskovice o něco aktivnější a měly pár příležitostí hlavně po standardkách, kdy se několikrát málem ujali vedení, ale skóre se neměnilo. Kunštát se v prvním poločase dostal do jedné velké příležitosti, kdy se nedohodl domácí golman s obranou a málem z toho bylo vedení pro hosty. Nakonec se hostující útočník nedostal ani k zakončení. Druhý poločas se hodně přeléval z jedné strany na druhou. Boskovice hrozily z protiútoků. Bohužel finální fáze domácích byla bídná. Na druhé straně napřáhl hostující hráč ze 30 metru a trefil břevno. V tomhle zápase by gól nepadl zřejmě ani kdyby se hrály tři zápasy po sobě.

FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Vždy je lepší, když diváci v derby vidí góly. V tomto případě byla ale bezbranková remíza asi spravedlivá. Boskovice byly nebezpečné ze standardních situací. Myslím si, že ze hry jsme měli blíž ke vstřelení gólu my. Celkově se mi líbilo, jak jsme se v utkání prezentovali.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - V. Cichra [-] (78. L. Sychra [-] ) , R. Hlaváček [-] , M. Pokorný [-] (71. F. Sychra [-] ) , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] , V. Živný [-] , L. Závodný [-] , R. Klepáček [-] , J. Stara [-] (58. J. Novák [-] )

FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Janíček [-] (89. T. Adámek [-] ) , D. Macko [-] , M. Zlatníček [-] , T. Gracias [-] (69. M. Lick [-] ) , M. Štencl [-] (69. T. Videman [-] ) , M. Sehnal [-] (60. M. Psota [-] ) , T. Bělehrádek [-] , D. Hanák [-] (46. T. Prokeš [-] ) , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-]

ŽK: 6. L. Závodný , 44. J. Stara , 63. R. Klepáček , 90. J. Novák - 74. M. Lick .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: PETER Hegedus - MARTINKOVIČ Peter, SRNA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Radek Bohuslav
Tip experta: výhra domácích

Kvalitní utkání vyhrají domácí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích