0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baníku se na jaře nedaří, Boskovice zaslouženě berou všechny body


Branky


39. J. Stara , 46. J. Novák , 63. V. Živný , 90. J. Minx
6

Domácí chtěli konečně prolomit černou sérii bez vítězství, která před tímto zápasem činila sedm utkání a na jaře zatím uhráli jediný bod. Jenže do cesty se jim postavil velmi silný soupeř, který neponechal nic náhodě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvních minutách nejprve zahrozili domácí, ve 3. minutě se prosmýkl Venclík obranou až do našeho malého vápna, jeho střelu mu však zneškodnil Bednář. O chvíli později se objevil ve střelecké pozici Minx, jehož střela však do brány domácích nezamířila. To už začaly Boskovice přebírat otěže zápasu. Ve 39. minutě se probojoval do šance Novák, který naskočil do základní sestavy na den přesně po 6 měsících od zranění, které si odnesl z podzimního utkání s Ivančicemi. Střelu Nováka dokázal domácí brankář pouze srazit ke Starovi, který uklidil míč do šibenice domácích - 0:1. Na konci poločasu nabídl domácí obránce šanci Pokornému, který však tváří v tvář nepřekonal domácího brankáře, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Začátek druhého poločasu vyšel Boskovicím skvěle. Tak jak skončil první poločas, tak začal ten druhý - Minx vyslal svou nahrávkou Pokorného na steč, avšak ani napodruhé nedokázal Pokorný překonat v situaci 1 na 1 domácího brankáře, ovšem ten střelu pouze vyrazil k Novákovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:2. V 63. minutě poslal Závodný do úniku Minxe, který předložil míč Živnému před prázdnou bránu - 0:3. O čtyři minuty později našel Závodný na penaltě Živného, kterému domácí brankář skvělým zákrokem odmítl vstřelení jeho druhé branky v zápase. Utkání se poté již poklidně dohrávalo. Až v 90. minutě poslal míč za obranu Paděra na rozběhlého Hlaváčka, který nachystal míč před prázdnou bránu Minxovi, který tak upravil konečný výsledek na 0:4.

Report: FC Boskovice



Ohlasy k zápasu


FK Baník Ratíškovice
Petr Zemánek (trenér): S favoritem jsme drželi krok pouze poločas a je jen škoda gólu do šatny. Po změně stran a naší chybě hned ve 46. minutě, kdy soupeř vstřelil druhý gól bylo o vítězi rozhodnuto a soupeř byl celý druhý poločas jasně lepší a přidal i další branky. Naše zasloužená prohra.

FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Utkání bylo od začátku zápasu až do konce v režii týmu z Boskovic. První branku vstřelili hosté až ve 39. minutě. První poločas skončil 0:1, i když rozdíl skóre mohl být daleko vyšší. V druhém poločase Boskovice postupně přidaly 3 branky a nakonec vyhrály zaslouženě 0:4.



Sestavy


FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] - D. Antoš [-] (80. D. Sukup [-] ) , D. Marcián [-] (68. S. Toman [-] ) , M. Ševčík [-] , P. Venclík [-] (80. J. Imrich [-] ) , M. Lacko [-] (68. P. Macek [-] ) , P. Zemánek [-] , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] , M. Kordula [-] , L. Kočiš [-]

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - V. Cichra [-] , M. Pokorný [-] (70. R. Hlaváček [-] ) , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] , V. Živný [-] (70. L. Sychra [-] ) , J. Novák [-] (76. F. Sychra [-] ) , L. Závodný [-] , R. Klepáček [-] , J. Stara [-] (76. J. Dračka [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šenkýř Petr - KUNICKÝ Libor, KRBŮŠEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Michal Kugler
Tip experta: výhra hostů

Boskovice mají silný tým, možná nejlepší v soutěži, vidím to na výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích