Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

23.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratíškovice doma rozstříleli Kunštát už v prvním poločase - FOTO


Branky


4

Domácí hráči potřebovali nutně v boji o záchranu bodovat, nečekal je ale vůbec lehký úkol. Hosté z Kunštátu mohli hrát v klidu, jelikož jim patří páté místo. Výsledek byl i pro ně ale šokem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FK Baník Ratíškovice
Petr Zemánek (trenér): Zasloužená výhra. O osudu zápasu jsme rozhodli již v prvním poločase, když jsme vstřelili čtyři branky a ještě spoustu šancí neproměnili a měli i trochu štěstí, když soupeř měl dvě dobré šance. Druhý poločas jsme si celkem dobře pohlídali a je jen škoda, že jsme nevstřelili ještě další branky .

FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): V Ratíškovicích jsme odehráli nejhorší poločas této sezóny. Jako tým jsme naprosto propadli v defenzivní činnosti, gólové šance jsme neproměnili. Domácí Baník nadšeně bojoval, hrál přímočarý fotbal v pohybu a zrodil se pro nás hrůzostrašný poločasový výsledek. Je nám alespoň ke cti, že jsme druhý poločas neodevzdali. Jsme sice nováček soutěže, který v těžkých zápasech sbírá zkušenosti. Na hřištích soupeřů nám ale často vypadává organizace hry, budeme muset na neuspokojivý herní projev reagovat systémovými změnami.



Sestavy


FK Baník Ratíškovice
J. Chromý [-] - M. Kordula [-] , D. Antoš [-] , D. Marcián [-] , L. Kočiš [-] , J. Nedorostek [-] (73. T. Knotek [-] ) , M. Lacko [-] (82. D. Sukup [-] ) , P. Zemánek [-] , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] (88. S. Toman [-] ) , M. Ševčík [-]

FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] (46. M. Psota [-] ) , M. Sehnal [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , D. Macko [-] (83. L. Stejskal [-] ) , M. Janíček [-] , T. Prokeš [-] , M. Zlatníček [-] (67. M. Lick [-] ) , T. Gracias [-] , T. Bělehrádek [-]

ŽK: 27. P. Zemánek , 59. J. Nedorostek , 84. M. Kordula - 14. M. Sehnal , 46. D. Macko , 77. T. Prokeš , 90. L. Stejskal .
Počet diváků: 184. Rozhodčí: BÁBÍČEK Radek - RYBA Jakub, JURČA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Michal Toczyski
Tip experta: výhra hostů

Kunštát chce postoupit výš v tabulce.

Tip: výhra hostů