1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

24.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netradiční střelec Maňák rozhodl o vítězství svého týmu


Branky


5

Další derby zápas za deštivého počasí, ale na perfektně připraveném pažitu rozhodla jediná povedená akce hned po změně stran. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrál se vyrovnaný zápas, kdy se šance přelévaly na obě strany. Mutěnice v úvodní destiminutovce zahrozili nepřesnou hlavičkou Franty Lamáčka a střelou Marcela Čepila, v závěru první půle nám 2x hrozil navrátilec do Krumvíře Michna. V 31. minutě jeho střelu vyrazli Filip Leznar a o minutu později naštěstí nedosáhl na střílený centr z naší levé strany!

Druhá půle začala nejlépa jak mohla, perfektní centr Franty Lamáčka v 46. minutě našel hlavu Martina Maňáka, který poprvé a naposledy rozvlnil síť za brankou jednoho z brankářů - 1:0. Poté hosté stupňovali svůj tlak, ale obrana Mutěnic dirigovaná opět výtečným Lubou Kupčíkem (obranu Krumvíře naopak skvěle dirigoval 38-letý Pavel Hoša!) byla pozorná. Ale i tak se některým šancím logicky neubránila, když třeba v 61. minutě hlavičkoval nad bránu Drápal. Ale i domácí byli nebezpeční 2x Marcelem Čepilem a v 81. minutě krátce po svém příchodu i výborně hlavičkujícím Staňou Koutským (střídal zraněného Patrika Petruchu - sval). Když Mutěnice přečkali v 86. minutě i přímý kop Michny, který skončil těsně vedle a i závěrečný roh, na který si naběhl do našeho vápna i brankář Petráš a nepřesnou střelou jej zakončil Borovička, mohli se naši kluci radovat z vítězství a zisku důležitých 3 bodů, které by nám snad měli zajistit klid do závěrečných utkání sezóny.



Ohlasy k zápasu


FK Mutěnice
Petr Blaha (předseda): Vyrovnaný zápas dvou dobře se znajících soupeřů rozhodla jediná branka netradičního střelce i hlavičkáře Martina Maňáka. Štěstí se tentokrát otočilo na naši stranu.

Sokol Krumvíř
Radim Heča (trenér): Utkání na perfektně připraveném hřišti ač za deštivého počasí jsme vůbec nezvládli. Nedařilo se nám až na pár světlých okamžiků téměř nic. Naši hru provázela špatná kombinace, přechodová fáze a v neposlední řadě mizerné zakončení. Prohra nás mrzí, protože vítezstvím bychom se posunuli díky vyrovnanosti tabulky na vyšší pozici, ale náš výkon nestačil opravdu ani na bod.



Sestavy


FK Mutěnice
F. Leznar [-] - L. Kupčík [-] , R. Weigl [-] - M. Maňák [-] , F. Lamáček [-] (52. R. Svoboda [-] ) , L. koplík [-] , R. Holešinský [-] , D. Dekař [-] - M. Čepil [-] , D. Koštuřík [-] , M. Mokruša [-] (64. P. Petrucha [-] )

Sokol Krumvíř
O. Petráš [-] - T. Drápal [-] (82. J. Gloz [-] ) , D. Adamec [-] , J. Borovička [-] , O. Luskač [-] - D. Michna [-] , P. Hoša [-] , D. Jankůj [-] , M. Riedl [-] (46. Š. Rozkydal [-] ) - T. Ondroušek [-] , O. Přichystal [-] -

ŽK: 56. R. Svoboda , 86. R. Holešinský - 44. D. Adamec , 80. P. Hoša , 87. T. Ondroušek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BURGR Štěpán - PÁTEK David, BÁBÍČEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: David Marcián
Tip experta: remíza

Také menší derby tady u nás v okolí. Oba týmy jsou kvalitní a bude to určitě zajímavý zápas, každý si rozdělí po bodu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza