Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 10:30

29.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka nadělila pověstného bůra


Branky


3

Ani v tomto zápase již žádnému týmu o nic nešlo a mohli tak jen vylepšit své postavení v tabulce. Oslabení hosté z Mutěnic ale utkání příliš nezvládli a odváží si nepopulárního "bůra". 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V posledním mistrovském utkání sezóny 2022/23 jsme po slušné první půli, kdy na branku domácích stihl zareagovat hlavičkou po rohu Staňa Koutský a do poločasu srovnat, jsme nakonec utrpěli vysokou porážku. Výmluvy na neúplnou sestavu nám nepomohou. Pravdou ale je, že vinařské akce v termínu utkání nám příliš neprospívaji. Snad budou alespoň úspěšní vinaři podporovat náš klub. V konečné tabulce nám tak se ziskem 32 bodů bude patřit 13. nebo 14. místo. V příští sezoně tak určitě budeme mít prostor ke zlepšení. Ale nyní je na místě všem klukům za celou jubilejni 10. sezónu v Jihomoravskem krajském přeboru poděkovat.

Report: FK Mutěnice



Ohlasy k zápasu


FC Svratka Brno
David Kříž (trenér): Utkání jsme měli od počátku pod kontrolou, kdy pouze výborné zákroky hostujícího brankáře, zejména při šancích Kroupy, držely vyrovnaný stav. Do vedení jsme se dostali po rychlé akci od brankáře Doležala, který přesně našel Kroupu a po jeho přihrávce skóroval Cebák. Před poločasem přišla jediná kaňka na našem výkonu, když jsme inkasovali po rohovém kopu vyrovnávací gól. Do druhé půle jsme vstoupili ještě aktivněji, prosadili jsme se záhy po pěkné akci a zpětné přihrádce Kříže, kterou zužitkoval Janík. O 3 min později další zpětná přihrávka Kříže a další gól Janíka znamenalo definitivní zlomení odporu hostí. Poté už se hra odehrávala jednoznačně v naší režii, přidali jsme další góly, když se po rohovém kopu Kříže hlavou prosadil náš nejlepší střelec Karel Kroupa a v závěru utkání svůj únik zakončil svojí druhou brankou v utkání Cebák.

FK Mutěnice
Petr Blaha: V 1. půli se nám ještě dařilo držet se soupeřem krok a po dobře rozehraném rohu i vyrovnat skóre. Ve druhé půli ale soupeř již své šance využil a zaslouženě zvítězil. Vymlouvat se na velký počet absencí je tak zbytečné.



Sestavy


FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - T. Cebák [-] , J. Čurda [-] (68. D. Ostrovka [-] ) , D. Chlup [-] , P. Preis [-] (68. V. Malishevskyy [-] ) , J. Broskva [-] , D. Řezník [-] (75. M. Čápek [-] ) , J. Janík [-] , K. Kroupa [-] , F. Kříž [-] , E. Moll [-]

FK Mutěnice
F. Leznar [-] - M. Opluštil [-] , S. Koutský [-] , A. Prčík [-] , M. Schüller [-] - D. Dekař [-] (59. J. Kabela [-] ) , F. Lamáček [-] , M. Maňák [-] (59. M. Hrabina [-] ) , L. koplík [-] - M. Čepil [-] , D. Koštuřík [-]

ŽK: 33. M. Čepil , 71. D. Koštuřík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JEŽEK Michal - BURGR Štěpán, PÁTEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Petr Mach
Tip experta: výhra domácích

Na Svratce bych si vsadil že si to domácí pohlídají a vstřelí minimálně dva góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích