Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2023 17:30

29.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta Brno přestřílela Ratíškovice


3

Poslední utkání sezóny bylo na Spartě to nejgólovější, dívaci si museli rozhodně přijít na své. Škoda, že na domácí hráče nechodí takové návštevy jaké by si zasloužili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FC Sparta Brno
Ondřej Zavadil (asistent trenéra): Utkání se hodnotí velmi pozitivně, protože k vůli výhře jsme zůstali na čtvrtém místě, které jsme si vytyčili jako cíl. Začátek utkání přinesl z naší strany spoustu nevyužitých šancí. V 10. minutě kdyby bylo skóre 5:0, tak se nikdo nediví. Nakonec jsme však přeci jen branky vsítili a v 50.minutě to bylo 6:0. Jak to tak bývá, tak při takovém stavu se trošičku poleví, prostřídalo se a soupeř toho využil k úpravě skóre na konečných 6:3.

FK Baník Ratíškovice
Petr Zemánek (trenér): V hodně kombinované sestavě jsme zaslouženě prohráli. Chvíli to vypadalo i na debakl, naštěstí jsme se dostali do zápasu a výsledek korigovali na přijatelný rozdíl.



Sestavy


FC Sparta Brno
R. Bílý [-] (87. M. Stehlík [-] ) - P. Drbal [-] , R. Janderka [-] , L. Krejčí [-] (58. E. Hospodar [-] ) - T. Košut [-] (58. L. Rak [-] ) , M. Skočovský [-] (68. D. Večeřa [-] ) , J. Krejčíř [-] , J. Pojsl [-] , O. Makiš [-] , J. Adámek [-] (58. V. Popovych [-] ) - J. Stehlík [-] -

FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] (36. P. Bureš [-] ) - D. Marcián [-] , D. Sukup [-] (46. S. Toman [-] ) , M. Ševčík [-] , P. Venclík [-] , J. Nedorostek [-] , P. Zemánek [-] (46. T. Bábíček [-] ) , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] , M. Kordula [-] , M. Uřičář [-] (61. M. Lacko [-] )

ŽK: 10. J. Stehlík , 52. J. Pojsl - 27. M. Uřičář , 52. S. Toman .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HŘIB Daniel - ŠPAČEK Jiří, JURČA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Petr Mach
Tip experta: výhra domácích

Tady si hodlám tvrdit že Sparta Brno doma vyhraje alespoň o dva góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích