T. Soběhart 81.
L. Janča 89. (p.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 10:30

3.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice mají první body! Výhra nad Komárovem se zrodila doslova na poslední chvíli


Branky


81. T. Soběhart , 89. L. Janča (p.) - 17. J. Lukavský
21

Třetí kolo Divize A přineslo Domažlicím vůbec první body v letošní sezóně. Jejich start do sezóny nebyl zcela ideální, ale teď to vypadá, že si situace v týmu sedla, a můžeme se tak od domažlických fotbalistů těšit na poměrně zajímavé výkony. První výhra sezóny se ale rodila poměrně složitě, a dokonána byla až v posledních chvílích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Start utkání lepší pro Komárov

Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří dokázali domácí poměrně trápit, a nepustit je do nějakého nebezpečného zakončení, které by mohlo přinést branku. Před 150 diváky to tak byli právě hosté, kteří poprvé udeřili. V sedmnácté minutě se prosadil Jakub Lukavský, a pro domácí to tak znovu nebyl zcela vydařený začátek utkání.


Jakkoli nelze ani jednomu z celků upřít snahu o to přidat další branku, skóre vydrželo beze změn až do konce první půle. Domácí tak do šaten odcházeli s mírně nepříznivou ztrátou jedné branky.

Obrat v poslední desetiminutovce

Start druhého poločasu přinesl optické vyrovnání sil, a tak jsme měli možnost opět sledovat velmi zajímavou bitvu, která slibovala napjatý závěr.


Onen velmi zajímavý závěr se začal spát v jedenaosmdesáté minutě, kdy se prosadil Tadeáš Soběhart, a zahájil tak Domažlickou stíhací jízdu. Obrat poté dokonal Ladislav Janča a domácí se mohli radovat ze zisku prvních tří bodů v sezóně. Domažlice si tak polepšily na průběžné dvanácté místo, Komárov je na místě osmém.



Ohlasy k zápasu



FK Komárov
Ondřej Lang: První poločas byl na obě strany velmi podobný. Sice jsme měli více gólových šancí, ale bohužel jsme toho nedokázali využít. Minimálně další dvě, tři branky jsme opravdu mohli dát. Druhou půli byli hosté aktivnější, ačkoliv se jim nepodařilo vystřelit. My jsme kolem 60. -70. minuty mohli rozhodnout, ale nepodařilo se. Pak převzali otěže domácí a otočili zápas. Faktem ale je, že vzhledem k nevyužitým šancím si za to můžeme sami.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Strolený [-] - K. Bílik [-] , L. Janča [-] , F. Copák [-] , J. Kolerus [-] (54. T. Soběhart [-] ) , V. Černý [-] , A. Vlček [-] , D. Sedláček [-] (30. S. Staněk [-] ) , T. Korelus [-] , J. Sojka [-] , M. Hojda [-] (81. P. Voves [-] )

FK Komárov
O. Bleha [-] - P. Ženíšek [-] , J. Lukavský [-] (65. V. Lehedza [-] ) , V. Zítek [-] , D. Klimeš [-] , T. Břížďala [-] , A. Vokáč [-] , A. Vokáč [-] (58. M. Nedvěd [-] ) , O. Lang [-] , M. Pužík [-] , J. Mojdl [-]

ŽK: 59. K. Bílik , 91. J. Sojka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pekař Eduard - LINHART Martin, JIRÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Lukáš Karlíček
Tip experta: remíza

Přestože Domažlice nemají bod, tak s Komárovem očekávám remízu, protože doma se každému týmu hraje lépe a Domažlice to budou chtít zlomit

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích