2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2023 17:30

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice odčinily porážku z minulého týdne - FOTO


Branky


6

Domácí nastoupili do utkání s odhodláním odčinit prohru s Bytrcí a to se povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ke svému druhému zápasu v sezóně zajížděl Tatran na hřiště Boskovic (hráno v Letovicích), velkému favoritovi letošního ročníku. V oslabené sestavě – Jašek vyloučení, Obruča dovolená, odolávali rousínovští úvodnímu tlaku domácích. Tatran si vytvořil 3 slibné gólové příležitosti, které v koncovce špatně vyřešil. Za to byl v 37. minutě potrestán, když střelou k tyči otevřely skóre Boskovice, konkrétně Hlaváček. Do kabin tak šli domácí s jednobrankovým vedením.

Začátek druhého poločasu se nesl ve znamení tlaku Tatranu, naši hráči však nedokázali žádnou ze svých šancí proměnit. Po chybě obrany Boskovice zvýšily na 2:0, kdy se prosadíl Stříž a stanovily tak konečný výsledek zápasu.

SESTŘIH UTKÁNÍ:



Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Do zápasu s Rousínovem jsme šli s tím, že ho chceme za každou urvat a podle toho jsme do toho taky vletěli a od začátku bylo jasně vidět, kdo chce na hřišti víc vyhrát. První půle byla v naší režii a jen neschopnost v zakončení nebo dobrý brankář hostů byl příčinou toho, že první půle skončila jen 1:0 pro domácí, kdy se trefil Hlaváček. Na začátku druhé půlky jsme mohli navýšit náskok ale nestalo se. Pak začali hrát hosté a měli pár šancí na to skórovat ale domácí obrana v čele s brankářem byli proti a tak patnáct minut před koncem zvýšil náskok Stříž. Pak už se zápas spíše dohrával. Vyhráli jsme zaslouženě a určitě na to chceme návázat v dalších zápasech.

Tatran Rousínov
Milan Řepka (brankář): Zápas se mi hodnotí velice těžko. Jeli jsme do Boskovic s tím, že chceme uspět a navázat na dobrý výkon z prvního zápasu. Věděli jsme od začátku, že nás nečeká nic lehkého, přece jen Boskovice patří mezi špičku KP … A také to potvrdili. Hned od začátku měly spoustu rohů i nějakou tu šanci, ale vše jsme tak nějak zvládli a postupně se dostávali do hry a začali je přehrávat. Vytvořili jsme si několik vyložených šanci a jen k naší smůle jsme je nedotáhli do konce a Boskovice tu svojí proměnili. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že chceme zápas otočit a zvládnout. Od první minuty jsme Boskovice začali přehrávat, držet míč, vytvářet šance, jenže opět bez gólového efektu. Mrzí mě, že jsme nepřivezli aspoň bodík který by byl pro oba zasloužený.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - J. Havelka [-] (80. F. Sychra [-] ) , V. Cichra [-] (84. L. Sychra [-] ) , R. Hlaváček [-] , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] (75. R. Klepáček [-] ) , J. Novák [-] , M. Stříž [-] , J. Dračka [-] , J. Stara [-]

Tatran Rousínov
M. Řepka [-] - M. Kříž [-] , M. Zbořil [-] , M. Rozehnal [-] , R. Kubáč [-] , M. Handlíř [-] , P. Imramovský [-] , J. Pešta [-] , L. Němec [-] (80. F. Novotný [-] ) , M. Pavlík [-] (84. R. Hráček [-] ) , M. Mikeš [-] (46. P. Líznar [-] )

ŽK: 56. J. Stara , 69. O. Paděra , 81. J. Novák - 25. J. Pešta , 82. M. Rozehnal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Chabiča František - OUJEZDSKÝ Jan, NEJEZCHLEBA Vít Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Tomáš Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Minulý zápas jim nevyšel, tak to budou chtít doma napravit a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích