0:1
(0:1)
3. O. Makiš (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2023 17:00

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Spartu obral o všechny body nováček soutěže - FOTO


Branky


3. O. Makiš (vl.)
6

Sparta po zaváhání v prvním zápase chtěli doma naplno bodovat s nováčkem soutěže, po vlastním gólu z úvodu utkání však musí na první soutěžní výhru ještě počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FC Sparta Brno
Ondřej Zavadil (asistent trenéra): Střeleckou nemohoucnost a smůlu jsme si z prvního zápasu přenesli i do druhého. Bohužel bez vstřelené branky nemůžeme pomýšlet na tři body. Porážka je o to horší, že jsme prohráli s nováčkem soutěže a to ještě vlastním gólem. Nezbývá než se z neproměněných šancí poučit a v sobotu v Lednici konečně prolomit “smůlu”, která nás v prvních dvou zápasech provázela. Týmu nadále 100% důvěřuji.

TJ Rajhradice
Martin Urbánek (hráč): Po velmi dobrém výkonu z prvního utkání s Mutěnicemi, kde jsme si vybrali nováčkovskou daň za přílišnou bojácnost a nervozitu před soupeřovým vápnem a které nakonec skončilo remízou 1:1, jsme zavítali na hřiště jednoho z top 3 týmů soutěže. V tomto utkání jsme postrádali 3 hráče základní jedenáctky a s ohledem na soupeřovu kvalitu, tomu byla uzpůsobena taktika, kdy jsme chtěli zejména vycházet ze zabezpečené obrany a vyjíždět do rychlých protiútoků. To se povedlo již ve 3. minutě, kdy po krásné kombinaci na pravé straně, si střílený centr srazil domácí obránce do vlastní branky. Sparta po většinu času zápasu držela míč, kdy si během celého zápasu vytvořila několik nebezpečných šancí a snažila se stav utkání otočit, avšak to se jí díky maximálně týmovému výkonu Rajhradic a skvělému brankáři Strakoňovi nepovedlo. Rajhradice tak mohli oslavit svoji 1. historickou výhru v Krajském přeboru.



Sestavy


FC Sparta Brno
J. Krkošek [-] - J. Černý [-] , P. Drbal [-] , O. Makiš [-] , L. Krejčí [-] (75. V. Popovych [-] ) , T. Košut [-] - T. Selinger [-] , J. Krejčíř [-] , J. Pojsl [-] - P. Hubr [-] (53. R. Janderka [-] ) , J. Stehlík [-] -

TJ Rajhradice
F. Strakoň [-] - J. Pánek [-] , P. Outrata [-] , J. Štreit [-] , J. Doležel [-] , M. Bělák [-] (92. T. Polách [-] ) , M. Urbánek [-] , J. Kilberger [-] (62. M. Cambal [-] ) , P. Šnyrch [-] (80. P. Novák [-] ) , R. Bubeníček [-] , Z. Michalec [-]

ŽK: 21. O. Makiš , 40. J. Krejčíř , 49. J. Stehlík - 40. J. Štreit , 57. P. Outrata , 91. M. Bělák .
Počet diváků: 169. Rozhodčí: BÁBÍČEK Radek - DADÁK David, JULÍNEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Sparta si první domácí zápas pohlídá a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích