1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 10:30

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuřim loupila ve Svratce


Branky


40. F. Kříž - 78. F. Vlček , 80. P. Musil
7

Atraktivní duel přinesl spoustu šancí a nakonec z duelu vyšli lépe hosté kterým vyšla koncovka zápasu a podařilo se jim zápas otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V tropických teplotách vyběhly oba týmy k druhému kolu soutěže. Úvodní dějství vyšlo lépe domácím, kteří poctivě bránili a hrozili po rychlém přechodu do útoku. Ve 40. minutě jednu z akcí dovedli domácí do zdárného konce a ujali se tak vedení 1:0, když se prosadil Kříž.

Do druhé půle přišli naši borci se zlepšeným pohybem a začali soupeře tlačit. Skvostný zákrok předvedl domácí brankář po hlavičce Musila. Zápas se lámal v poslední čtvrt hodině. Nejprve se nejlépe zorientoval v šestnáctce střídající František Vlček a z voleje poslal míč pod padajícím brankářem, 1:1. Hned při další akci se opět činil brankář domácích, tentokrát zneškodnil lob Ullmanna. Z následujícího rohu už se ale skóre měnilo. Ve vápně vyšplhal nejvýše Musil a dokonal tak obrat, 1:2!



Ohlasy k zápasu


FC Svratka Brno
David Kříž (trenér): Utkání by asi slušela lépe remíza, když po našem velmi dobrém prvním poločase jsme vedli 1:0, když se po akci Fily a Morávka prosadil Kříž. Ve druhé půli Kuřim začala více hrozit z dlouhých míčů, v několika šancích nás podržel brankář Foltyn. Odolávali jsme až do 80. minuty, kdy jsme hrubou chybou našeho obránce umožnili Kuřimi vyrovnat. Bohužel obrat dokonala Kuřim o dvě minuty později, kdy jsme po rohovém kopu neuhlídali jejich kanonýra Musila. Náš tlak v závěru utkání bohužel již vyrovnání nepřinesl.

FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Tempem nadprůměrné utkání KP. První poločas nám opět nevyšel podle představ. Měli jsme špatný pohyb a pomalou kombinaci. Svratka nás předčila nasazením a agresivitou. A po brejku do naší otevřené obrany se ujala vedení. V poločase jsme na tyto věci hráče upozornili a druhá půle už byl dle našich představ. Hráči zrychlili práci s míčem, zlepšili jsme výstavbu hry a v neposlední řadě jsme začali vyhrávat souboje. Vytvořili jsme si asi 4-5 brankových šancí, z nichž jsme dvě proměnili. Proto odvážíme tři body, které jsou ze Svratky určitě cenné.



Sestavy


FC Svratka Brno
O. Foltyn [-] - D. Chlup [-] , P. Preis [-] (68. V. Drozd [-] ) , E. Moll [-] , D. Řezník [-] (58. T. Cebák [-] ) , J. Morávek [-] (75. D. Ostrovka [-] ) , J. Janík [-] (58. F. Svensson [-] ) , M. Fila [-] , V. Malishevskyy [-] (58. F. Zezula [-] ) , F. Kříž [-] , J. Broskva [-]

FC Kuřim
A. Smrčka [-] - M. Malý [-] (58. I. Kostrůnek [-] ) , J. Pluháček [-] , A. Rolinek [-] (77. J. Obůrka [-] ) , P. Musil [-] , P. Svoboda [-] , M. Pitel [-] (77. F. Vlček [-] ) , A. Bartoš [-] , P. Halouzka [-] , D. Petřík [-] , T. Kupský [-] (67. O. Ullmann [-] )

ŽK: 31. V. Malishevskyy , 62. P. Preis , 77. F. Svensson .
Počet diváků: 169. Rozhodčí: BURGR Štěpán - KUČERA Roman, KRBŮŠEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Tomáš Krejčí
Tip experta: výhra hostů

Kuřim si to pohlídá a zvítězí aspoň o 2 branky.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů