2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2023 18:00

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herní dominance Lednici k bodům nestačila - FOTO


Branky


6

Domácí Mutěnice se představili v nových dresech a evidentně jim přinesly štěstí, ze zápasu berou všechny body po brankách svých obránců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase naše mužstvo podalo velmi dobrý výkon, jak při rychlých protiútocich, tak při kombinaci a postupném protiútoku. Neproměnili jsme několik šancí a pološancí zejména nekvalitní střelbou nebo finálni přihrávkou. Domácím jsme nedovolili téměř nic.

V úvodu druhého poločasu jsme nezužitkovali další nadějné akce a standardní situace. Domácím jsme postupně přenechali střed hřiště a ti nás dvakrát ze špatně bráněných standardních situací potrestali, kdy se prosadili obránci Jungwirth a Kupčík.



Ohlasy k zápasu


FK Mutěnice
Petr Blaha: Lednice byla určitě v pátečním zápase lepším mužstvem, vyjma posledním dvaceti minut, kdy se nám po dvou standardních situacích podařilo obránci vstřelit dvě branky. I takový je někdy fotbal. V každém případě nás těší dobrý vstup do nového ročníku, vždyť v Rajhradicích jsme naopak hráli dobře a půl minuta nás dělila od vítězství.

TJ Moravan Lednice
Miroslav Fobl (trenér): Dnes je to bolestivé hodnocení! Vstup do utkání nám příliš nevyšel. Přečkali jsme dvě šance soupeře a postupně přebírali kontrolu nad utkáním. Od 15. do 70. minuty to byla hra na jednu branku. Dokázali jsme si vytvořit spoustu šancí, ale koncovka je stále naší noční můrou. Chyběla nám opravdová vůle vstřelit branku. Pokud se nedaří vstřelit branku krásnou, musíte vstřelit branku vůlí! Jinak prohrajete! Jako my! Čtvrthodinu před koncem soupeř z ojedinělé standardní situace a našem nedůrazu před bránou vstřelil gól. Námi to otřáslo a za pár minut přišel hřebík do rakve v podobě druhého gólu a bylo po zápase. Bohužel ani dobrý výkon nám nestačil k tomu, abychom odjížděli z Mutěnic veselí!



Sestavy


FK Mutěnice
F. Leznar [-] - D. Koštuřík [-] , L. Kupčík [-] , T. Jungwirth [-] , R. Weigl [-] - M. Schüller [-] (90. J. Kabela [-] ) , R. Holešinský [-] , L. koplík [-] , D. Dekař [-] (65. A. Prčík [-] ) - P. Petrucha [-] (46. M. Čepil [-] ) , M. Mokruša [-] (87. M. Opluštil [-] )

TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] (65. J. Ferby [-] ) , P. Mach [-] , T. Wolgemuth [-] , L. Hovězák [-] , T. Horčička [-] , O. Osička [-] , Z. Očenášek [-] , D. Poláček [-] (65. V. Kyněra [-] ) , T. Krejčí [-] , M. Ruber [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rosa Ondřej - SMUTNÝ Jan, KULÍŠEK Přemysl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Krejčí
Tip experta: výhra hostů

Minulý zápas jsme hrály dobře, akorát chyběla lepší koncovka v zakončení. Věřím, že v Mutěnicích se střelecky chytneme a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích