0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rajhradice opět bodují - FOTO


Branky


8

Domácí borci do soutěže přinesli svěží vítr a zatím prohánějí své soupeře, v minulém kole si dokonce vyšlápli na Spartu Brno a tentokrát na domácí půdě přivítali dalšího silného soupeře z Boskovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byly šance na obou stranách po skromnu. Rajhradice mohly jít do vedeni hned na začátku utkání po dobře zahraném rohu, ale gólman Bednář nás podržel. Na druhé straně jsme nedotáhli do gólu slibné šance, protože řešení našich útočných akcí nám zatím vázne.

Začátek druhého poločasu patřil zase domácím, kdy mohli jít dvakrát do vedení, ale podržel nás zase Jindra Bednář. Po patnácti minutách druhé půle jsme hru srovnali a pomalu jsme začali přehrávat domácí a mohli jsme jít do vedení po útočných výpadech, a když se neujaly ani další dvě naše velké šance po rohových kopech, kdy byl připravený domácí gólman, tak zápas došel do asi spravedlivé remízy 0:0, řekl po utkání kapitán hostů Jiří Fadrný.



Ohlasy k zápasu


TJ Rajhradice
Martin Urbánek (hráč): Po minulém víkendu, kdy jsme urvali všechny 3 body na půdě velmi kvalitního soupeře Sparty Brno, k nám na domácí hřiště zavítal neméně kvalitní tým z Boskovic. My jsme však dokázali navázat na velice dobrý výkon z minulého utkání a být Boskovicím více než vyrovnaným soupeřem. První poločas byl takticky i fyzicky od obou týmů na vysoké úrovni, kdy se zejména bojovalo o střed pole a mnoho brankových příležitostí to nepřineslo. Do druhého poločasu jsme však nastoupili velice dobře a do 65. minuty jsme si vytvořili tři vyložené šance, které jsme bohužel neproměnili. Boskovice poté vyrovnali hru, kdy si vytvořily dvě až tři gólové situace po standartkách, kde měli výškovou převahu. To se nám však díky urputné obraně a opět dobrému výkonu našeho brankáře povedlo ubránit. Hra se konci začala kouskovat z důvodu přibývajících faulů na obou stranách, a remíza tak byla zasloužená pro obě strany. My jsme velmi spokojení se začátkem soutěže, kdy jsme se dokázali poměřit se stálicemi Krajského přeboru a o další body se pokusíme v derby s Pohořelicemi.




Sestavy


TJ Rajhradice
F. Strakoň [-] - J. Svoboda [-] , J. Pánek [-] (46. M. Holek [-] ) , P. Outrata [-] , J. Štreit [-] , J. Doležel [-] (85. P. Novák [-] ) , M. Bělák [-] (91. M. Cambal [-] ) , M. Urbánek [-] , P. Šnyrch [-] (81. F. Furch [-] ) , R. Bubeníček [-] , Z. Michalec [-]

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - J. Havelka [-] (56. R. Hlaváček [-] ) , V. Cichra [-] , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] , J. Novák [-] , M. Stříž [-] , R. Klepáček [-] , J. Dračka [-] , J. Stara [-] (85. L. Sychra [-] )

ŽK: 42. M. Bělák , 88. M. Urbánek - 30. J. Fadrný , 67. J. Stara .
Počet diváků: 143. Rozhodčí: Pátek David - JEŽEK Michal, WENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Filip Strakoň
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že doma zapas zvládneme

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů