0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 10:30

5.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumvíř si z Vojtovy zase odvezl body, tentokrát byl i lepší - FOTO


Branky


7

Loni na podzim vyhráli fotbalisté Krumvíře na hřišti Morendy 1:0. Mimochodem gólem Luboše Košuliče z prvního poločasu. Chce se říct, že historie se opakovala. Krumvíř na Vojtově vyhrál zase. A opět gólem Košuliče. Jenže ty dva zápasy byly úplně jiné. Zatímco před rokem hosté nakonec bránili hubené vítězství, v sobotu mohli odjet s daleko vyšší, než dvougólovou výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do sestavy se sice vrátil Vojtěch Čech, ale jinak Morendu pronásledují zranění, teď i stopky za červené karty a jiné absence. S Krumvířem se zřejmě všechna tato negativa sečetla. Citelně chyběl především kapitán Ondra Kubík. Ale začalo to nadějně. Po rychlé akci si Vojta Čech zaběhl za obranu a poslal míč do sítě. Jenže z offsidu. Bohužel, pobodnou akci si v dalším průběhu náš tým vlastně už nevypracoval. A když už vypadalo nadějně, chyběla odvaha zakončit, prostě vystřelit. Nebo míč zakončujícího hráče neposlouchal a uskakoval. Zato Krumvířští se začali nenápadně, ovšem razantně tlačit před naši branku. Jejich brejky byly nebezpečné a několik hlaviček minulo tři tyče. Aktivní byl zejména David Michna, který ve 41. minutě nastřelil křížnou ránou zleva protější tyčku. A o tři minuty později bylo ještě hůř. Luboš Košulič zleva za velkým vápnem vypálil hroznou dělovku, která se prostě nedala chytit. Míč se od břevna u protější šibenice odrazil dolů a do sítě. Parádní gól.

Ve druhém poločase to pak byl před naší brankou tak trochu den otevřených dveří. V jednom momentě šli dokonce dva hosté sami na brankáře, ale zpackali to „mistrně“ a Filip Bednařík stihl míč vykopnout z brankové čáry. Gól opravdu visel na vlásku, takže diváky ani nepřekvapilo, že tam nakonec padl. V 80. minutě už zraněný a kulhající gólman Tom Fiala nedosáhl na centr a odražený míč poslal technickým obloučkem do jeho sítě Radim Němeček. Až v nastavení se našim konečně podařilo dotáhnout rychlou akci do koncovky, ale mladíček Marek Suchý nedokázal v samostatném náběhu obstřelit brankáře hostů Adama Doležala.

Report: SK Moravská Slavia



Ohlasy k zápasu


SK Moravská Slavia Brno
Aleš Schuster (trenér): Nebylo jednoduché vůbec to nějak poskládat. Vlastně všechny čtyři zápasy po sobě musíme sestavu doslova lepit, vždycky nám někdo vypadne. Teď se k tomu přidaly ty dvě karty z Ráječka. Já chci věřit, že se to postupně dá do kupy a že se to bude zlepšovat až budeme moct počítat ze všemi kluky, co jsou v kádru. Nicméně i v tomto složení to na hřišti mělo vypadat jinak. Ten výkon se mně nelíbil. Musím říct, že asi nejvíc mně tam chyběla chuť hrát, trochu víc se s tím poprat, když se vám nedaří. Fotbalově jsme určitě horší nebyli, ale taková ta vůle, snaha něco s tím zápasem udělat, to opravdu mělo vypadat jinak. My se hrozně těžko dostáváme do šancí, oni se naopak jednoduchými balóny dostávali do přečíslení a nebo k těm centrům. Na každý protiútok se hodně nadřeme a naopak dostáváme laciné góly. Samozřejmě hlavně obraně vůbec neprospívá, že se to tam pořád mění. Kubík samozřejmě chyběl moc, je to lídr na hřišti i v kabině. Vynucené zásahy do obrany jsou vždycky špatně.

Sokol Krumvíř
Michal Škrabko (trenér): Jeli jsme sem s respektem, protože v předchozích sezonách Morenda vždy hrávala urputný dobrý fotbal. Na druhou stranu jsme si pamatovali i naše loňské vítězství tady 1:0, takže to byl pro nás takový impuls do začátku. Myslím si, že jsme do utkání dobře vstoupili, že jsme si vytvářeli šance hned od začátku. Jenže jsme s nimi nenakládali tak, jak bych si představoval. Myslím si, že kdyby to skončilo rozdílem pěti gólů, tak by se nikdo nemusel divit. Trošku mě to mrzí, protože to proměňování šancí bylo opravdu špatné. Když jdeme dvakrát dva hráči sami na brankáře a ani neohrozíme branku, to je až úsměvné. Ale se třemi body jsme samozřejmě spokojeni a myslím si, že se nám díky nim v dalším průběhu bude přece jen líp dýchat.



Sestavy


SK Moravská Slavia Brno
T. Fiala [-] (82. M. Zůbek [-] ) - R. Suchomel [-] , L. Gruber [-] (46. F. Bednařík [-] ) , S. Čus [-] , M. Drenka [-] - O. Havelka [-] , L. Roštínský [-] , L. Matyska [-] , V. Čech [-] - M. Šembera [-] (77. P. Roštínský [-] ) , L. Suchý [-]

Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Drápal [-] , L. Košulič [-] , L. Kobylka [-] , J. Borovička [-] - D. Michna [-] , D. Jankůj [-] , R. Němeček [-] - P. Plevač [-] (71. C. Balaci [-] ) , O. Přichystal [-] (93. R. Heča [-] ) - T. Ondroušek [-] (77. T. Bravenec [-] )

ŽK: 93. S. Čus - 52. T. Drápal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kučera Roman - LAZAR Martin, JÜNGER Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Martin Pavlík
Tip experta: výhra domácích

Moravské Slávii Brno pomůže domácí hřiště a ponechají si všechny 3 body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích