1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 10:15

7.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuřim poprvé ztratila, bod si odváží nováček z Rajhradic


Branky


5

Ná půdu velkého kandidáta na postup přijel nováček soutěže z Rajhradic, který má zatím velice slušné vysledky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Soupeř přijel s jasným plánem, odvést si z Kuřimi bod a využil všechny možné i nemožné zbraně, aby tomu tak bylo. V první půli se více nehrálo než hrálo a to svědčilo více hostům. Největší šanci našich borců měl na hlavě Pluháček, bravurní zákrok však předvedl brankář hostů. Do vedení šli z ojedinělé akce hosté, nástřel před bránu uklidil Bělák, 0:1.

Reakce na nepříznivé skóre přišla hned po pár vteřinách druhé půle, na centr Bartoše si naběhl kanonýr Ullmann a z voleje prostřelil Šebelu, 1:1. Kuřimáci se snažil tlačit za vítězstvím měli však proti sobě hned dva soupeře, destruktivně a na hranicích svých možností hrající Rajhradice, a velice obtížný terén, který kombinační hře absolutně nesvědčí. I přesto šance na rozhodnutí zápasu byly. Pospíšil málo vydaným lobem zpoza vápna nastřelil břevno a v páté minutě nastavení přestřelil v tutovce Svoboda.


Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Petr Svoboda (hráč): Soupeř kouskoval hru a urputně bránil a nám se nedařilo dostávat tolik do zakončení, když už jsme pár šancí měli, zklamali jsme v zakončení.

TJ Rajhradice
Jan Doležel (hráč): Po důležitém vítězství a zase více uklidnění jsme natěšeni a s velkým odhodláním urvat nějaký bod zajížděli do doposud 100% Kuřimi. Věděli jsme, že hru nemůžeme otevřít a chtít hrát nahoru a dolů, což by asi byla naše smrt. Vycházeli jsme ze zabezpečené obrany a snažili se o nějaké rychlé výpady, což se povedlo a po rychlé akci z levé strany a následném centru Martina Urbánka se trefil Martin Bělák. Do poločasu jsme měli ještě jednu šanci, kterou jsem bohužel neproměnil a tak se šlo do kabin za stavu 0:1. V šatně jsme si řekli, že si musíme hlavně pohlídat začátek poločasu, což se nám opět nepodařilo a Kuřim ihned srovnala. Poté už nás domácí tlačili do našeho vápna ale celá naše defenziva fungovala kompaktně a tlaku domácích jsme odolali, tudíž si odvážíme ze hřiště lídra soutěže velice cenný bod.



Sestavy


FC Kuřim
A. Smrčka [-] - J. Obůrka [-] (71. F. Vlček [-] ) , J. Pluháček [-] , A. Rolinek [-] , O. Ullmann [-] , J. Motyčka [-] (35. A. Dabó [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Pitel [-] (46. D. Koreň [-] ) , A. Bartoš [-] , P. Halouzka [-] (46. J. Pospíšil [-] ) , D. Petřík [-]

TJ Rajhradice
T. Šebela [-] - J. Svoboda [-] , P. Outrata [-] , J. Pánek [-] (63. P. Novák [-] ) , T. Kouřil [-] (74. J. Kilberger [-] ) , J. Štreit [-] , J. Doležel [-] (63. P. Šnyrch [-] ) , M. Bělák [-] (78. M. Cambal [-] ) , M. Urbánek [-] , r. chalabala [-] , Z. Michalec [-]

ŽK: 38. M. Pitel , 40. P. Halouzka , 67. J. Obůrka , 76. A. Rolinek , 89. A. Dabó - 25. J. Pánek , 29. M. Urbánek , 40. P. Outrata , 88. T. Šebela .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: JURČA Lukáš - NEJEZCHLEBA Vít Simon, STEJSKAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Jan Doležel
Tip experta: výhra hostů

Zde nemůžu jinak, se vší úctou k neskutečně silnému soupeři, tak jedeme do Kuřimi pro překvapení kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích