Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 10:30

7.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Sparty Brno v přestřelce udolali Ráječko a stoupají tabulkou


Branky


5

Po nepovedém startu do soutěže se hráči Sparty už rozjíždějí, tentokrát v přestřelce bylo smutnější Ráječko a tři body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před zápasem jsme si říkali, že budeme důrazní a žádný souboj nevypustíme. To jsme nesplňovali a taky jsme za to byli potrestaní brzkým gólem z rohu. Naštěstí jsme za chvíli vyrovnali, ale hned na to jsme dostali další branku. Poté jsme se vzpamatovali a začali jsme hrát to, co jsme chtěli. Přidali jsme dva další góly a troufnu si říct, že jsme byli do konce poločasu lepším týmem.

Do druhého poločasu jsme nevstoupili dobře a asi ve 4. minutě Sparta srovnala na 3:3. Vytvářeli si šance a naneštěstí jednu proměnili na konečných 4:3. Ke konci zápasu jsme drželi míč spíše my, ale do žádného zakončení jsme se už nedostali. Zhodnotil utkání střelec dvou branek hostí David Bartoš.



Ohlasy k zápasu


FC Sparta Brno
Jindřich Stehlík (hráč): První poločas z naši strany byl přímo hroznej, nechtělo se nám běhat, chyběl pohyb, nabídka, neměli jsme jedinej odraženej balón, neměli jsme absolutně střed hřiště, kde nás držel jen Ledňa, vyvrcholilo to třema gólama soupeře. V kabině jsme si k tomu něco řekli a do druhého poločasu jsme vstoupili úplně jinak, soupeře prakticky k ničemu nepustili a zápas i se štěstím otočili. Teď jedeme “ven” na Morendu , která je sice poslední, ale zápasy tam bývají těžký, důležitý to bude hlavně nepodcenit.

SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Do zápasu jsme nevstoupili aktivně, Sparta měla více ze hry a dostala se do vedení po rohu. Poté jsme hru vyrovnali a srovnali skóre. Ale díky naši nekoncentrovanosti jsme během minuty dostali gól na 2:1. Do poločasu jsme byli lepší tým a výsledek otočilo na 2:3.Na začátku druhého poločasu jsme opět nebyli důslední v bránění a po jednoduchém nákopu jsme dostali gól na 3:3. Pak se hra odehrávala spíše mezi šestnáctkami a my jsme ustoupili z naší aktivní hry. Čtvrtý gól jsme dostali opět po rohu a našem nedůrazu ve vápně. Na konci zápasu jsme si už žádnou vyloženou šanci nevytvořili.



Sestavy


FC Sparta Brno
R. Bílý [-] - L. Krejčí [-] , P. Drbal [-] , M. Prokeš [-] - J. Krejčíř [-] , T. Selinger [-] , J. Pojsl [-] (84. V. Franc [-] ) - J. Stehlík [-] - R. Janderka [-] (86. F. Sojka [-] ) , P. Hubr [-] (62. V. Popovych [-] ) , T. Košut [-]

SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - J. Tenora [-] (70. J. Ťoupek [-] ) , M. Morkus [-] (70. R. Chyla [-] ) , J. Morkus [-] , D. Bartoš [-] , L. Žáček [-] , J. Horáček [-] , M. Zouhar [-] , J. Sedlák [-] (34. P. Lidmila [-] ) , J. Pačovský [-] , J. Holík [-]

ŽK: 60. R. Janderka , 84. J. Stehlík - 67. M. Zouhar . ČK: 87. V. Popovych - 87. M. Zouhar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BODEČEK Adam - KUČERA Roman, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Jan Doležel
Tip experta: výhra domácích

Sparta má skvělé hráče a i když se teprve rozjíždí, tak Ráječko porazí gólem Toma Selingera 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích