1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rajhradice si připisují už třetí výhru, tentokrát udolaly Bystrc - FOTO


Branky


5

Bystrci se na venkovních hřištích nedaří, tento zápas to znovu potvrdil a čtvrtý venkovní zápas v aktuálním ročníku nedokázal vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


TJ Rajhradice
Jan Doležel (hráč): Posilněni bodovým ziskem z Kuřimi jsme na začátku náročného programu doma přivítali těžkého soupeře z Bystrce. Asi polovina našeho mančaftu týmem od řeky Svratky v minulosti prošla, takže nemusím ani říkat, že byla vypsána za výhru nějaká dobrota do kabiny. Utkání začalo vlažně, náročný terén nedovolil ani jednomu týmu kvalitní kombinaci a jelikož bylo šancí poskromnu, tak se šlo do šaten o poločasu bez branek. My si o půlce řekli, že musíme zrychlit kombinaci a hlavně hrát po zemi, což se povedlo a dali jsme rychlý gól v 50. minutě. Poté se hra začala kouskovat, bylo hodně přerušení, takže se moc nehrálo. Bystrc zahrávala hodně standardních situaci a i když měli výškovou převahu, tak naše obrana fungovala kompaktně a pokud se v ní našlo okénko, tak nás podržel brankář Šebela, takže doufám, že Tomáš bude v sestavě kola a celé Rajhradice už se těší na hlasování. No a náš tým se nyní těší na bůček od Martina Urbánka, který doufejme ochutnáme po čtvrtečním vítězném utkání v Ráječku.

FC Dosta Bystrc-Kníničky
Roman Kotol (trenér): Hodnocení utkání je velice těžké, když se nám už čtvrtý zápas nedaří na venkovním hřišti bodovat, všechny zápasy jsou stejné, herně slušný první poločas, ve druhém dostaneme hloupou branku, většinou po naší chybě a soupeř nás potrestá. Problém je v tom, že nedáváme na hřištích soupeřů branky. V tomto utkání jsme měli v 1. poločase také dobré příležitosti, spoustu standardních situací, které ale nezakončíme. V druhém poločase nám domácí z jednoho rychlého protiútoku po chybě, vstřelili rozhodující branku. My jsme si potom vytvořili tlak, ale bez brankového efektu, nedokážeme být tak efektivní jako byli domácí.



Sestavy


TJ Rajhradice
T. Šebela [-] - J. Svoboda [-] , J. Pánek [-] (46. P. Šnyrch [-] ) , T. Kouřil [-] (72. P. Novák [-] ) , P. Outrata [-] , J. Štreit [-] , J. Doležel [-] (83. R. Bubeníček [-] ) , M. Bělák [-] (80. M. Cambal [-] ) , M. Urbánek [-] , r. chalabala [-] , Z. Michalec [-]

FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - J. Solanský [-] (63. C. Williams [-] ) , O. Hilscher [-] , Š. Pisko [-] (63. M. Kratochvíl [-] ) , J. Bílý [-] (88. T. Němec [-] ) , M. Hába [-] (63. O. Štolba [-] ) , O. Pelc [-] , V. Kocman [-] , L. Hansl [-] , P. Pokorný [-] , J. Urban [-]

ŽK: 56. M. Bělák , 80. r. chalabala , 92. P. Novák - 69. J. Urban , 73. C. Williams , 83. O. Pelc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: RYBA Jakub - PUTNA Pavel, ROSA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Jan Štreit
Tip experta: výhra domácích

můj dům, můj hrad.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza