4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 14:00

14.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječko si poradilo s Rajhradicemi


Branky


5

Ve čtvrtek 28. 9. 2023 se utkalo Ráječko s nováčkem soutěže KP Rajhradicemi. Konečně navázali na dřívější úspěšné období a Rajhradicím nedovolili ani vstřelit branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Chtěli jsme navázat na výborný výkon proti Boskovicím, ale to se nám bohužel v začátku nedařilo, byli jsme pomalí a málo důrazní. Paradoxně nám pomohlo vzájemné vyloučení a hra v deseti. Pak jsme byli jednoznačně lepším týmem, dobře jsme kombinovali a dostali se do poločasu do dvoubrankového vedení. Druhý poločas jsme vycházeli z bloku, velmi dobře jsme v něm pracovali a navíc jsme byli nebezpeční i směrem dopředu a ze dvou brejků jsme vstřelili dvě branky. Teď je potřeba to bodově potvrdit v neděli v Pohořelicích.

TJ Rajhradice
Tomáš Šebela (hráč): Herně vyrovnaný zápas. Domácí se dostali z rychlého brejku do vedení, které ještě navýšili v nastavení prvního poločasu. Do druhé půle jsme prostřídali a změnili i rozestavení nicméně jsme soupeři nechávali stále spoustu prostoru ve velkém vápně a toho soupeř dokázal z vyložených šanci využít.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - T. Štafa [-] (46. M. Zouhar [-] ) , J. Morkus [-] (81. K. Doležal [-] ) , D. Bartoš [-] (81. J. Ťoupek [-] ) , L. Žáček [-] , J. Horáček [-] , J. Tenora [-] (65. M. Morkus [-] ) , P. Lidmila [-] , J. Pačovský [-] (77. F. Michna [-] ) , J. Holík [-] , M. Maňoušek [-]

TJ Rajhradice
T. Šebela [-] - M. Holek [-] , T. Kouřil [-] , P. Outrata [-] (61. M. Cambal [-] ) , J. Štreit [-] , J. Doležel [-] (59. F. Furch [-] ) , M. Bělák [-] (46. J. Svoboda [-] ) , M. Urbánek [-] , P. Šnyrch [-] (46. P. Novák [-] ) , r. chalabala [-] , Z. Michalec [-] (46. R. Bubeníček [-] )

ŽK: 33. J. Tenora , 74. M. Morkus - 41. Z. Michalec . ČK: 24. L. Žáček - 24. M. Urbánek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SMUTNÝ Jan - ŠUSTR Patrik, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Ondřej Zavadil
Tip experta: remíza

Velké překvapení Rajhradice narazí na Ráječko a jeho malé hřiště. Domácí neprohrají. Bude remíza

Tip: remíza