2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 16:00

14.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratíškovický Toman v 92. minutě rozhodl o výhře - FOTO


Branky


5

Hosté z Lednice už měli na dosah bod, ktérý by pro ně měl rozhodně cenu zlata v situaci ve které se momentálně nachází.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před utkáním jsme se dozvěděli smutnou zprávu o pátečním kolapsu pana Mirka Strouhala, místopředsedy OFS Břeclav, přímo na utkání Sparty Brno se Svratkou Brno, které bylo ukončeno. Doufáme, že vše dobře dopadne.

V týmu nám řádí nějaká viróza a někteří hráči do utkání nastoupili se sebezapřením. Úvod utkání nám vyšel skvěle a po dvou nevyužitých šancích jsme se ujali vedení už v 6. minutě po střele Tomáše Pálky. Domácí záhy odpověděli a další průběh prvního poločasu se odehrával povětšinou mezi "vápny".

Druhý poločas už z obou strany neměl kvalitu poločasu prvního. Domácí hrozili ze standardních situací a šancí na obou stranách ubylo. Zápas se ubíral k remízovénu závěru. Bohužel jsme museli nuceně několikrát vystřídat zejména do obrany. Říká se, že dvakrát nevstoupíš do jedné řeky, nám se to podařilo. V nastavení utkání jsme, stejně jako doma na jaře, domácím darovali volný kop z půle hřiště a oni jej šťastně využili, kdy domácí hráč hlavičkoval do hlavy Tomana a míč přeletěl Lukáše Prokopa a zapadnul k zadní tyči.  Škoda nevyužitých několika šancí, dnes jsme si minimálně bod zasloužili. Na smolnou porážku musíme co nejrychleji zapomenout, protože už v sobotu nás čeká utkání v Bystrci.

Report: TJ Moravan Lednice



Ohlasy k zápasu


FK Baník Ratíškovice
Petr Zemánek (trenér): Vyrovnaný zápas ve kterém jsme byly šťastnější a v posledních vteřinách zápasu vsítili rozhodující branku. V prvních minutách byl soupeř lepší a zaslouženě se ujal v 6. minutě vedení, které ale naštěstí pro nás dlouho neudržel. Od vyrovnávací branky jsme byly o něco málo lepší a vypracovali si 3-4 brankové příležitosti, které jsme neproměnily a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Ve druhém poločase to byl spíše boj bez nějakých větších šancí a vypadalo to na remízový zápas, ale nakonec se k nám přiklonilo štěstí a v 92. minutě jsme dali vítěznou branku.

TJ Moravan Lednice
Miroslav Fobl (trenér): Do utkání jsme vstoupili dobře. V prvních 10-ti minutách jsme si vytvořili asi 4 šance a proměnili jsme jednu. A to je vše! Zbytek podprůměrného zápasu z obou stran jsme ztráceli půdu pod nohama, a když už to vypadalo, že se protrápíme k bodu, tak jsme (rád bych napsal "naprosto nepochopitelně", ale mám pocit, že toto sousloví používám příliš často) naším dobrosrdečným přístupem darovali soupeři všechny tři. Vypadá to, že nás čeká ještě hodně dlouhá a strastiplná cesta...



Sestavy


FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] - L. Kočiš [-] , M. Ševčík [-] (46. T. Kundrata [-] ) , P. Venclík [-] (73. D. Sukup [-] ) , D. Macek [-] , P. Zemánek [-] , T. Knotek [-] (85. J. Šťavík [-] ) , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] , M. Kordula [-] (93. M. Bruce [-] ) , S. Toman [-]

TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] , P. Mach [-] (78. F. Jandásek [-] ) , L. Hovězák [-] , T. Horčička [-] , O. Osička [-] , Z. Očenášek [-] , D. Poláček [-] (78. K. Lucký [-] ) , T. Krejčí [-] (65. T. Wolgemuth [-] ) , Y. Brovchenko [-] , M. Ruber [-] (65. J. Ferby [-] )

ŽK: 78. P. Zemánek - 42. P. Mach , 78. O. Osička .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: DADÁK David - KUČERA Josef, JÜNGER Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Ondřej Zavadil
Tip experta: výhra domácích

Raťky si doma s Lednicí poradí, Lednice podle mě je velký aspirant v boji o sestup.

Tip: remíza