2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 10:15

9.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rousínov přehrál nováčka z Rajhradic a přerušil sérii čtyř porážek - FOTO


Branky


3

Domácí neprožívali ideální období, sérii čtyř porážek za sebou s Kuřimí, Bystrcí, Krumvířem a Morendou chtěli konečně utnout a to se jim konečně povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Znovu zafungovalo „pohárové“ kouzlo. Fotbalisté Tatranu měli za sebou sérii porážek, při sobotní zápase ale vše otočili. Podařilo se jim porazit nováčka z Rajhradic po brankách Němce a Rozehnala, a protože se zápas hrál i jako druhé kolo krajského poháru, Tatran nejen že připsal důležité body do tabulky, ale také postupuje do dalšího kola.



Ohlasy k zápasu


Tatran Rousínov
Miroslav Mikeš (hráč): Zápas s Rajhradicemi se nám podařilo po čtyřech prohrách v řadě zvládnout, díky obětavému výkonu ve druhém poločase a secvičené standardní situaci jsme v utkání zaslouženě zvítězili.

TJ Rajhradice
Martin Urbánek (hráč): Napravit naprosto nepovedený zápas v Ráječku, to byla hlavní myšlenka každého v kabině. První půlka probíhala naší územní převahou ve středu, avšak pouze po vápno soupeře, kdy jsme za první poločas nevystřelili snad ani jednou na branku. Rousínov naopak využíval dlouhých nákopů k přenesení hry na strany, což se nám dařilo dobře eliminovat až do 37. minuty, kdy prohraný souboj na levé straně vedl k brance soupeře. Dál už se nic zajímavého do půlky nestalo. Ve druhé půli jsme byli na míči excelentní, bohužel opět bez nějakého velkého ohrožení a soupeř se snad poprvé dostal na naši půlku až v 74. minutě. A hned při tom se mu ze standardní situace a po několika odrazech v našem vápně podařilo míč dostat do sítě. Poté jsme hru otevřeli a snažili se s zápasem ještě něco udělat. To vedlo k našemu tlaku na půli soupeře ale při ztrátě míče, soupeř tak vyrážel do rychlých protiútoků, avšak ani jeden z týmů již neměl síly na pořádné zakončení, vzhledem k tomu, že od minulého zápasu neuběhli ani celé dva dny.



Sestavy


Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - M. Kříž [-] , M. Rozehnal [-] , R. Kubáč [-] , M. Handlíř [-] , P. Imramovský [-] , J. Pešta [-] (56. P. Líznar [-] ) , L. Obruča [-] , L. Němec [-] (78. F. Novotný [-] ) , R. Jašek [-] (89. J. Svoboda [-] ) , M. Zbořil [-] (89. M. Pavlík [-] )

TJ Rajhradice
F. Strakoň [-] - J. Svoboda [-] , J. Pánek [-] (75. R. Bubeníček [-] ) , T. Kouřil [-] (72. P. Novák [-] ) , P. Outrata [-] , J. Štreit [-] , J. Doležel [-] , J. Kilberger [-] (67. M. Cambal [-] ) , P. Šnyrch [-] , r. chalabala [-] , Z. Michalec [-]

ŽK: 30. L. Němec , 59. R. Kubáč , 91. M. Pavlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šenkýř Petr - KUČERA Josef, BÁBÍČEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Tomáš Šebela
Tip experta: výhra hostů

Nemůžu tipovat jinak .