0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:30

10.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I po deseti kolech nemá Kuřim přemožitele, z Ratíškovic odváží všechny body - FOTO


Branky


6

Ratíškovice zažívají povedenou úvodní třetinu soutěže. Z úvodních 9 duelů odešli fotbalisté z Hodonínska se 14 body, za což jim patří 7. místo v tabulce KP. Poslední vzájemný zápas dopadl v Čebíně lépe pro Kuřímáky. V Ratíškovicích však vyhráli domácí 3:0, když naši borci dohrávali o 2 méně. O motivaci je tedy postaráno!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hned v úvodu zápasu mohli jít naši fotbalisté do vedení, kdyby na střílený centr Šťastného na zadní tyč zareagoval lépe Petřík. Zhruba do 20. minuty se pak hrálo hlavně mezi vapny, kdy aktivnější byli naši borci. Poprvé se skóre měnilo ve 29. minutě. Na střelu kanonýra Ullmanna reagoval nejlépe navrátilec po zranění Lukáš Šťastný a poprvé rozvlnil síť za zády brankáře domácích, 0:1. Zdvojnásobit vedení mohl v zápětí Musil, ale svou hlavičkou trefil pouze konstrukci Měchurovi brány.

Kuřimáci v druhé půli přiložili pod kotlem a začali si vytvářet další šance! V 51. minutě se prosadil po prodloužení Petříka Petr Musil, 0:2. Aktivita našich fotbalistů pokračovala i nadále! Ukázkovou křídelní akci po trase Svoboda - Bartoš - Dabó zakončil hokejovým blafákem Lukáš Šťastný a připsal si druhý gól v zápase, 0:3. Do konce utkání mohlo skóre ještě nárůst, ani Pitel, Musil a v závěru Veselý už ale branku vstřelit nedokázali. Svůj první start za “A” tým si v Ratíškovicích připsal teprve 15-ti letý Dominik Weinstein!

Report: FC Kuřim


Ohlasy k zápasu


FK Baník Ratíškovice
Petr Zemánek (trenér): Zasloužená prohra s výborně hrajícím soupeřem. Po celkem vyrovnaném prvním poločase, kdy soupeř vstřelil lacinou branku a kdy i my jsme měli nějaké šance na vyrovnání, tak ve druhém poločase už Kuřim na hřišti kralovala a vstřelila další branky a zápas dotáhla s přehledem do vítězného konce. Pro nás je jen škoda, že jsme nevstřelili aspoň jednu branku, kterou jsme si určitě zasloužili.

FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): V Ratíškovicích jsme očekávali těžké, soubojové utkání. Po většinu utkání jsme ale diktovali tempo hry. V utkání jsme díky tomu měli poměrně hodně brankových šancí, proměnili jsme ale jenom 3. Nutno podotknout, že i domácí měli nebezpečně brejky do otevřené obrany a 3x nás podržel brankář Smrčka. Vítězství je ale pro nás zasloužené.



Sestavy


FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] - D. Antoš [-] , M. Ševčík [-] , S. Toman [-] (28. P. Venclík [-] ) , P. Zemánek [-] (75. D. Sukup [-] ) , T. Knotek [-] (46. T. Kundrata [-] ) , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] , M. Kordula [-] , L. Kočiš [-] (82. L. Polanský [-] ) , D. Macek [-] (82. J. Šťavík [-] )

FC Kuřim
A. Smrčka [-] - A. Dabó [-] (80. D. Weinstein [-] ) , A. Rolinek [-] (80. O. Veselý [-] ) , P. Musil [-] , O. Ullmann [-] (61. P. Svoboda [-] ) , D. Koreň [-] (80. V. Tkáč [-] ) , L. Šťastný [-] (68. J. Obůrka [-] ) , M. Pitel [-] , A. Bartoš [-] , P. Halouzka [-] , D. Petřík [-]

ŽK: 9. M. Kordula , 11. L. Kočiš .
Počet diváků: 332. Rozhodčí: Pátek David - NEUER Tomáš, RYBA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Patrik Hron
Tip experta: výhra hostů

Myslím, že tady se překvapení konat nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů