3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:00

12.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjeté Ráječko ukončilo vítěznou sérii Bystrce - FOTO


Branky


9

Domácí přivítali tým FK Dosta Bystrc-Kníničky. A ač se hosté snažili o přetržení šňůry, nepodařilo se jim to a Ráječko tak zvítězilo již potřetí v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Předposlední říjnovou sobotu nastoupilo A mužstvo k dalšímu utkání krajského přeboru na domácím hřišti, a to proti Bystrci, kterou celé utkání neúnavně podporovali jejich tři fanoušci. Postavení obou týmů v tabulce lehce napovídalo, že by mohli mít hosté navrch. To se ale nepotvrdilo, šlo spíše o vyrovnané utkání, kdy se do více šancí dostal náš tým. I když hosté měli první šanci už ve 3. minutě, kdy došlo ke srážení střely hostů, ale David Juran si s touto situací bez problémů poradil. V 10. minutě poprvé zahrozil i náš tým, když Jan Horáček našel Pačovského, který přihrával Matěji Morkusovi, jehož střelu ale obránce odklonil. Ve 14. minutě mohli být nebezpeční hosté, ale Holíkovi se na dlouhou nohu podařilo míč odvrátit z největšího nebezpečí. A o čtyři minuty později už se mohli radovat domácí fanoušci, když Horáček poslal míč na Michala Zouhara, který si míč sklepl patičkou a střelou na zadní tyč nedal hostujícímu brankáři Nahodilovi šanci - 1 : 0. Hra se postupně přelévala a možný úspěch hostů z Bystrc troskotal na nepřesnostech ve finální fázi. A tak se ve 32. minutě opět obávali hosté, když jim pořádně zatrnulo po střele Davida Bartoše, která trefila spojnici tyče a března. Až pět minut před koncem poločasu se opět k náznaku šance dostali hosté, kdy se po centru dostal k míči jejich nejlepší střelec, ale David Juran si s hlavičkou bez problému poradil. A mohlo být ještě hůře, po samostatné akci hostujícího Šimona Piska, který se dostal s míčem až do vápna, k bráně se ale nedostal, protože mu míč výborným zákrokem odebral Jan Holík. A tak se šlo do kabin za stavu 1 : 0.

Druhý poločas začal stejně jako ten první, hra se přelévala ze strany na stranu, ale do první velké příležitosti se dostali naši hráči. V 52. minutě totiž zahrával rohový kop Michal Zouhar a po odraženém míči se k zakončení hlavou dostal Jan Horáček a brankář hostů lovil míč ze sítě podruhé - 2 : 0. Druhý gól náš tým uklidnil a uspal, čehož hosté také po rohu využili, kdy skóroval kapitán Vojtěch Kocman - 2 : 1. Rázem hosté ožili a za podpory fanoušků se hnali za vyrovnáním. To jim ale pokazila šance našeho týmu, kdy výborně hrající Horáček nacentroval míč do vápna, kde jej hrál hlavou Jakub Tenora do tyče, míč se odrazil k nikým nehlídanému Patriku Lidmilovi, který se volné brány nelekl a rozradostnil domácí tým i fanoušky - 3 : 1. O tři minuty později opět zahrozili hosté, po dlouhém autu se k míči dostal Hansl, jeho zakončení ale David Juran chytá. Hosté jsou nebezpeční díky rohům a dlouhým nákopům, což potvrdila situace z 68. minuty, kdy po dlouhém míči hostujícího brankáře zakončil Hilscher vedle. A ač se hosté snaží o dorovnání skóre, žádná situace není gólová. A tak mohl zahrozit v 82. minutě náš tým, kdy si David Bartoš vybojoval míč, následně jej nakopl dopředu, kde si jej sám doběhl, poté vystřelil, ale míč šel těsně vedle. Tato situace si i přes nepřesnost v zakončení vysloužila potlesk. V posledních deseti minutách bylo na hostech znát, že moc chtějí dát gól, ale žádnou velkou šanci si nevypracovali. A tak měl poslední slovo Honza Horáček, kdy se po špatném odkopu brankáře snažil míč hned vrátit do brány, hostující Nahodil ale byl pohotový a míč chytil. Poté už se nic nestalo a tak se po závěrečném hvizdu mohli naši hráči radovat z prodloužení vítězné série. Na závěr patří poděkování fanouškům hostů, kteří vytvořili svým fanděním v dnešním utkání výbornou kulisu a hnali svůj tým vpřed, i když jejich tým nakonec odjel bez bodu.

Report: SK Olympia Ráječko



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Kluci k zápasu přistoupili velmi zodpovědně a co se týče defenzivy, tak musí říct, že kromě gólu po rohu jsme Bystrc do žádné šance nepustili. Kromě třech vstřelených gólů jsme si vytvořili další tři stoprocentní šance, které jsme ještě nevyužili, s tímto jsem spokojený. Ale opět jsme byli v některých fázích hry málo odvážní a zbavovali jsme se zbytečně rychle balónu a to způsobovalo to, že jsme méně drželi míč. Na tomhle musíme ještě zapracovat. Věřím, že v sobotu navážeme na poslední výkony a výsledky a v Rousínově to zvládneme.

FC Dosta Bystrc-Kníničky
Ladislav Hansl (hráč): Do zápasu jsme šli s tím, že chceme urvat co nejvíc bodů a chceme se rvát o čelo tabulky. Ale bohužel náš herní projev tomu nenasvědčoval, jako bychom si mysleli, že se Ráječko porazí samo. Dnešní zápas jsme si vyloženě prohráli sami po několika chybách. Snad to pro nás bude ponaučení pro příště. Soupeři gratuluji k výhře.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - M. Morkus [-] (63. L. Žáček [-] ) , D. Bartoš [-] , J. Horáček [-] , P. Lidmila [-] (87. F. Michna [-] ) , J. Tenora [-] (63. R. Chyla [-] ) , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] , J. Pačovský [-] (72. J. Morkus [-] ) , J. Holík [-] , M. Maňoušek [-]

FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - J. Solanský [-] , O. Hilscher [-] (70. B. Ryšavý [-] ) , Š. Pisko [-] (46. P. Pokorný [-] ) , J. Bílý [-] (46. A. Stasiuk [-] ) , C. Williams [-] , M. Hába [-] , O. Pelc [-] (82. T. Němec [-] ) , V. Kocman [-] , L. Hansl [-] , J. Urban [-] (56. O. Štolba [-] )

ŽK: 79. J. Morkus - 61. O. Hilscher , 83. O. Pelc .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: HŘIB Daniel - JURČA Lukáš, CHABIČA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 11:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 22:34
Petr Florián

Expert: František Furch
Tip experta: výhra domácích

Domácí nakopnutí výhodou z Kuřimi potvrdí důležité body.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:39

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 12:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 21:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 09:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 06:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 18:55

Tip: výhra hostů