3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 10:15

13.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuřimi se povedl obrat a Kunštát tak odjel s prázdnou - FOTO


Branky


67. A. Dabó , 71. J. Obůrka (p.) , 94. L. Šťastný - 22. D. Hanák
4

Kunštátu patří po 12. kole 7. místo se ziskem 18 bodů s vyrovnaným skóre 21:21. Nejlepším střelcem týmu je Tomáš Bělehrádek, který v dosavadním průběhu sezóny nastřílel 10 branek. Poslední vzájemný zápas dopadl lépe pro naše borce, když doma vyhráli 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Do zápasu vstoupili naši borci ve velkém tempu a obrana hostí se musela ohánět. Po dvaceti minutách se začali osmělovat i hosté a hned svoji úvodní šanci využili. Po rychlém protiútoku byl nejhbitější ve vápně Hanák a procedil míč za Lošťáka, 0:1. Domácí borce tento gól na delší čas ochromil a je nutné uznat, že zbytek poločasu byl lepší celek z Blanenska. Fanouškům zatrnulo chvíli před poločasem, kdy zaváhání v obraně nevyužil hostující kanonýr Bělehradek, jenž nastřelil pouze konstrukci brány a to hned dvakrát.

V druhé půli byli už aktivněji Kuřimáci. Zápas se lámat okolo 70. minuty. Nejprve si na roh z pravé strany naskočil Petřík, na něhož navázal na zadní tyči Abulai Dabó, 1:1. Hned v zápětí kopali Kuřimáci standardku z hloubky hřiště. Při náběhu byl však stažen navrátilec do sestavy Bárta a byl nařízen pokutový kop. Postavil si jej Obůrka a nezaváhal, 2:1. Závěr zápasu byl dost zběsilý. Pojistku na jedenáctou výhru v sezóně dal v poslední minutě utkání Lukáš Šťastný po spolupráci s Petříkem.

Report: FC Kuřim


Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Podobně jako v několika posledních domácích utkáních nám vyšel vstup do zápasu a prvních dvacet minut jsme měli několik nebezpečných příležitostí. Opustilo nás ale štěstí v tom, abychom tento tlak proměnili v branku a trochu se tím uklidnili. V půlce poločasu jsme navíc soupeře posadili na koně lacinou brankou při nedůrazu v naší defenzívě. Od toho momentu byl soupeř lepší a především díky svému skvělému pohybu nás přehrával až do konce poločasu. Po naši obrovské hrubce měl další příležitost, která skončila na brankové konstrukci. Zde se lámal zápas. Po přestávce jsme přeskupili řady do ofenzivnějšího rozestavení. Pomalu jsme si vytvářeli uzemní převahu, z které pramenily šance a polo šance. Soupeř naopak kontroval nebezpečnými brejky, kterými mohl zápas rozhodnout. Štěstí se ale přiklonilo na naši stranu a dvěma slepenými brankami jsme utkání rozhodli. Musím ale sportovně uznat, že Kunštát ale v Kuřimi odehrál velice dobré utkání a bod z utkání si zasloužil.

FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): O lepší výsledek a bodový zisk jsme se v Kuřimi připravili sami. Byli jsme si vědomi kvalit soupeře i toho, že domácí umí hrát nejrychlejší fotbal v soutěži. I když soupeř byl v prvním poločase více na míči, my se dostali do vedení. Do poločasu to mělo být 0:2, další dvě obrovské šance jsme neproměnili... Bohužel se nám nepodařilo zachytit prostřední pasáž druhého poločasu, kdy domácí vystupňovali tempo. Během čtyř minut, po rohovém kopu a z penalty, zápas otočili. Celý náš tým musím pochválit za herní projev. V řešení přechodové fáze jsme dnes ukázali individuální i součinnostní kvalitu, hráli jsme celoplošný a velice náročný fotbal.



Sestavy


FC Kuřim
M. Lošťák [-] - J. Pluháček [-] , A. Rolinek [-] , O. Ullmann [-] (84. F. Vlček [-] ) , J. Motyčka [-] (63. J. Obůrka [-] ) , D. Koreň [-] (63. V. Bárta [-] ) , J. Pospíšil [-] (46. A. Dabó [-] ) , L. Šťastný [-] , M. Pitel [-] , P. Halouzka [-] , D. Petřík [-]

FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] , T. Gracias [-] , R. Zeman [-] , D. Macko [-] (65. V. Bezděk [-] ) , M. Janíček [-] (81. P. Jindřich [-] ) , M. Zlatníček [-] , F. Adamec [-] (65. T. Videman [-] ) , J. Baňa [-] (62. T. Adámek [-] ) , T. Bělehrádek [-] , D. Hanák [-]

ŽK: 56. M. Lošťák , 87. L. Šťastný - 26. R. Zeman , 68. T. Videman , 76. M. Zlatníček , 79. D. Hanák , 87. V. Bezděk . ČK: 70. T. Videman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DANIEL Petr - HANÁK Radim, HŘIB Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 10:06
Petr Florián

Expert: Jan Horáček
Tip experta: výhra domácích

Kuřim potvrdí roli favorita a získají 3 body, 3:0.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 09:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 14:21

Tip: výhra domácích