2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

18.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OBRAZEM: Plzeňské derby skončilo remízou. V závěru vyrovnával Patrovský


Branky


19

Souboj dvou plzeňských rivalů Doubravky a Petřína skončil stejně jako na podzim dělbou bodů. Tentokrát 2:2 a vzhledem k průběhu zápasu byly s remízou spokojené obě strany. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepřinesl žádnou branku, i tak se ale měli fanoušci na co koukat. Šance byly na obou stranách a nechybělo mnoho, aby se jeden tým ujal vedení. 

První branka nakonec přisla těsně po začátku druhé půle. Doubravka se zmocnila balonu a rychle ho dostala dopředu na levou stranu na zcela nehlídaného Roubala, který se dostal až do vápna, kde lehce poslal balon podél padajícího gólmana. 

 

Následně ale začali střílet branky hosté. Centr z levé strany na zadní tyči přistál přesně na hlavě Patrika Klicha, který zajistil vyrovnání. Otočit zápas se povedl Michalu Provodovi, u něhož po rohovém kopu vyplaval balon. Petřínský hráč posléze propálil zpoza vápna vše, co mu stálo v cestě. 

 

Nakonec se ale body dělily. Hosté nedokázali dostatečně odkopnout balon z vápna a nakonec to byl střídající Patrovský, kdo z blízkosti propálil Suchého. 



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Lukáš Roubal: Oba týmy ukázaly svoji kvalitu. Měli jsme o něco více gólových příležitostí. V první půli jsme byli kvalitnější na míči a Petřín do ničeho moc nepouštěli. Vstup do druhé půle nám vyšel dobře, dali jsme branku. Petřín pak zjednodušil hru a dostal nás pod tlak, z čehož pak otočil zápas. Nicméně jsme se nevzdali, ukázali sílu a zaslouženě vyrovnali. Remíza byla spravedlivá

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka: V první půli byly šance na obou stranách, hrálo se vyrovnaně. Po pauze začala Doubravka lépe a ujala se vedení. Měla navrch. My jsme pak začali hrát balony rychleji dopředu a povedlo se nám to otočit. V závěru jsme ale po naší chybě přišli o vítězství. Kromě toho se tam ještě měly písknout dvě penalty pro nás. I tak ale to byla spravedlivá remíza. Chyběl nám Lisý s Tremlem, což bylo hodně znát. Kromě toho musel hrát Lukáš Nový se zraněním, i tak to ale odehrál výborně, patřil k našim nejlepším hráčům.



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - P. Krejčí [-] , R. Novák [-] , M. Nový [-] (84. T. Zajíček [-] ) - M. Mlynařík [-] , J. Kule [-] (76. M. Ungr [-] ) , P. Zajíček [-] , F. Renza [-] - V. Černý [-] (76. L. Vacata [-] ) , D. Skopový [-] (71. M. Patrovský [-] ) , L. Roubal [-] -

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - J. Flachs [-] , L. Nový [-] , P. Bednář [-] , L. Maxa [-] (91. D. Heller [-] ) , M. Vohrna [-] (81. J. Treml [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , J. Vodrážka [-] (71. M. Vanc [-] ) , M. Provod [-] , J. Mudra [-]

ŽK: 61. R. Novák - 56. J. Flachs , 90. J. Mudra .
Počet diváků: 226. Rozhodčí: Hes Filip - ADÁMEK Filip, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Další souboj týmů, které zahrály před týdnem za 3 body. Očekávám vyrovnané utkání, které skončí nerozhodně i výsledkově. Petřín se nečekaně poměrně nadřel s Komárovem, kdy byl po většinu zápasu lepší, ale brejky Komárova párkrát vyděsily domácí příznivce. Komárovu se dařilo hlavně na jeho pravé straně, kde slušně spolupracovali v krajních prostorech a Petřínští měli problémy se zachytáváním. Petřínu bude chybět střelec Demeter, který byl v závěru vyloučen. Doubravka urvala 3 body v Krumlově a potvrdila, že posílený tým se bude drát nahoru tabulkou. Utkání měli pod kontrolou po většinu času a mohlo padnout i více branek. Místy bylo vidět, že tým zatím není úplně sehraný a má se kam posouvat.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Fait

Expert: Michal Nový
Tip experta: výhra domácích

Městské derby vyhraje domácí Doubravka

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů