3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

17.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice přetlačily Dostu, rozhodl Pokorný


Branky


9

V prvním jarním kole přijelo do Červené zahrady mužstvo, které jako dosud jediné dokázalo náš A tým v této sezóně porazit, a to tým z Bystrce. Na podzim v prvním kole Boskovice zápas na hřišti v Bystrci nezvládly a prohrály poměrem 4:1. Od té doby domácí nepoznali hořkost porážky a po prvním jarním kole tomu nebylo jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 15-20 minut se hrálo hlavně kolem středu hřiště a bez šancí. V první velké šanci se objevil domácí Stara po centru Hlaváčka ze strany a hlavou v klidu poklidil míč k tyči. Do konce prvního poločasu jsme měli ještě jednu šanci, ale hostující gólman Hlaváčka skvěle vychytal. Když už se zdálo, že půjdeme do kabin s náskokem jednoho gólu, tak z ojedinělé akce hostů udeřila Bystrc po centru ze strany, když hostující hráč protečoval střílený centr do branky.

Druhý poločas jsme začali celkem slušně a v 50 minutě vybojoval Milda Pokorný míč na obraně hostů a předložil míč Starovi před prázdnou branku a zase jsme vedli. Za deset minut přišlo vyrovnání opět po centru ze standardky, když byli důrazní na hraně faulu, ale faul se nepískal,takže se pokračovalo za stavu 2:2. Za dalších pět minut dostal Milda Pokorný kolmou přihrávku a šel téměř sám na hostujícího gólmana, kterého obešel a uklidil míč do odkryté branky a zase jsme vedli. Poté jsme měli jednu nebo dvě velké příležitosti k tomu abysme zápas rozhodli a šli do vedení 4:2, ale místo toho jsme málem dostali z centru ze strany gól když Bystrc trefila čtvrt hodiny před koncem tyčku. Po této šanci už žádná velká příležitost nepřišla, tak jsme brali pro nás důležité vítězství na startu jara, ohodnonil domácí kapitán Jiří Fadrný.

Hlasování sestava kola: SESTAVA KOLA



Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Pro nás je Bystrc každoročně jeden z nejtěžších a nejsilnějších soupeřů. Byl to těžký a lehce nervózní zápas, protože jsme chtěli vyhrát a odstartovat jaro výhrou, což se nám povedlo a jsme za to moc rádi.




Sestavy


FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - V. Cichra [-] , R. Hlaváček [-] (59. J. Havelka [-] ) , M. Černý [-] , M. Pokorný [-] (75. J. Minx [-] ) , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Kazda [-] (59. R. Klepáček [-] ) , M. Stříž [-] , L. Marek [-] , J. Stara [-] (90. A. Všianský [-] )

FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - O. Hilscher [-] , J. Urban [-] , J. Bílý [-] (30. M. Ryšavý [-] ) , M. Hába [-] , O. Pelc [-] , M. Kratochvíl [-] , V. Kocman [-] , L. Hansl [-] , P. Pokorný [-] (63. A. Stasiuk [-] ) , J. Solanský [-]

ŽK: 58. J. Stara - 84. O. Pelc .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Kučera Josef - LAZAR Martin, JÜNGER Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra domácích

Boskovice oplatí Bystrci podzimní porážku a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích