Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 15:00

17.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání v Mutěnicích vítěze nepoznalo


Branky


9

Celkem šest branek viděli dívaci v Mutěnicích, o drama až do konce zápasu nebyla nouze. Nakonec si oba týmy body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První jarní mistrovské utkání potvrdilo trend z přípravných utkání. Naši kluci dokážou vstřelit branky, ale bohužel i dost branek inkasujeme. Vstup do utkání nám tentokrát vyšel náramně. V 7. minutě zahrával Roman Weigl roh, hlavičkou jej prodloužil Marcel Čepil a o dorážku do sítě se postaral další hlavičkou Radim Holešinský - 1:0. Přesně na konci 10. minuty byl u dlouhého míče rychleji Patrik Petrucha než hostující brankář Julínek a míč uklidil do prázdné branky - 2:0. I hosté ale byli nebezpeční, zejména útočník Doležel, který si v 20. minutě našel dlouhý míč za obranu, ale výborný Filip Leznar jej vychytal! Smolný moment pro střelce naši úvodní branky Radima Holešinského přišel v 23. minutě. Ve skluzu mu prošlápl koleno (úmysl!?) hostující kapitán Urbánek a Radim bohužel opustil hřiště na nosítkách. Hostující hráč obdržel za surový zákrok pouze žlutou kartu. Zmíněný moment samozřejmě vnesl na hřiště nervozitu, byť střídající dorostenec Martin Hrabina naskočil do utkání velmi dobře. Hostům se navíc podařilo do přestávky snížit, když centr z naší pravé strany "ukázkově" uklidil do vlastní brány s pomocí tyče Staňa Koutský - 2:1.

Ve 2. půli se naši kluci zaměřili na pozorné bránění, což nám díky maximální bojovnosti vycházel až do 81. minuty. Hosté poslali míč za naši obranu, a rázem utíkali 2 útočníci sami na našeho brankáře. Ještě si stihli přihrát (hraniční ofsajdová situace posouzená v náš neprospěch) a střídající Vavera zakončil do prázdné brány - 2:2. Dramatu ale ještě nebyl konec. Na naší levé útočné polovině skoro u autové čáry hosté faulovali, k následnému přímému kopu se postavil Lukáš Koplík a fantastickou střelou míč poslal do vzdáleného rohu Julínkovy branky - 3:2! Bohužel po vstřelení branky Staňa Koutský strčil do jednoho z hostujících hráčů a uviděl druhou žlutou a tím pádem i červenou kartu! Zcela zbytečně tak oslabil naše mužstvo. Za to jsme pykali v 90. minutě. Jinak výborně hrající další dorostenec Jirka Kabela nastřelil na útočné polovině protihráče, ten poslal míč znovu rychle za naši obranu na Vaveru, na jehož rychlý výpad nestihli reagovat Kuba Chludil ani Dalibor Koštuřík (ten se navíc bohužel při tom zranil) a střelec hostí prostřelil našeho brankáře a uzavřel tak skóre na konečný výsledek 3:3. Nakonec je to vzhledem k průběhu pro nás spíše ztráta, ale narazili jsme na dobře fyzicky připraveného soupeře, který se rval o body až do konce. Spíš než ztráta bodů nás asi mrzí zranění našich klíčových hráčů. Snad budou do dalších zápasů připraveni.

Report: FK Mutěnice

 

Hlasování sestava kola: SESTAVA KOLA



Ohlasy k zápasu


FK Mutěnice
Petr Blaha (předseda): S novým trenérem, oslabeni o tři hráče základní sestavy, ale naopak posílení o nadějné dorostence jsme potvrdili trend z přípravných utkání, kdy jsme dost branek stříleli, ale bohužel i dost inkasovali. Měli jsme výborný vstup do utkání, ale pak nás trochu rozhodilo zranění Radima Holešinského po nešetrném zákroku hostující hráče a inkasovaná vlastní branka těsně před půlí. Proto jsme se ve 2. půli zaměřili na pozornou obranu, ale přesto jsme bohužel dobře fyzicky připravenému soupeři dovolili v závěru srovnat. Ztráta 2 bodů mrzí, ale hráči zasluhují za přístup po celých 99 minut (9 minut se nastavovalo :-) pochvalu.

TJ Rajhradice
Jan Doležel (hráč): Po zimní pauze a dlouhé přípravě jsme se konečně dočkali, kdy jsme s hodně změnami jak v kádru, tak realizačním týmu přicestovali do Mutěnic, což pro nás byl hned na začátek velmi důležitý zápas. Bohužel jsme k tomu od začátku takto nepřistoupili, do 10. minuty jsme se kochali jejich hezkým trávníkem, absolutně jsme se nedostali do hry a hned jsme prohrávali 2:0. Po dalších deseti minutách, kdy jsme ještě byli opařeni špatným začátkem, jsme začali mnohem lépe kombinovat, více bojovat a ve hře jsme postupně začali dominovat my. Do poločasu jsme alespoň snížili a v kabině jsme si řekli, že na začátek zapomeneme a body zde urveme. Ve druhé půli jsme hodně prostřídali, kdy střídající hráči přinesli do hry čerstvý vítr, což přispělo našemu vyrovnání. Po vyrovnání ještě bylo dost času rozhodnout, bohužel jsme poté opět inkasovali, ale stále byl čas a hlavně jsme věřili, že neprohrajeme, což se podařilo a opět jsem se dokázali ve skóre dotáhnout. V celkovém hodnocení bereme jako velké pozitiva, že jsme se vždy velkým nasazením dokázali do zápasu vrátit a ani na chvíli to nezabalili. Negativa jsou určitě individuální chyby a to jak v útočné, tak v obranné fázi, na kterých ještě musíme zapracovat. Z mého pohledu je určitě na čem stavět a všichni kluci ukázali charakter. Celkově bylo také v utkání dost tvrdých zákroku, kdy některé vypadali brutálně, ale můj pohled je ten, že to vždy vyplynulo ze soubojů a nasazení. Tímto bych chtěl všem zraněným, kteří byli na obou stranách, popřát brzké uzdravení!



Sestavy


FK Mutěnice
F. Leznar [-] - S. Koutský [-] , J. Chludil [-] , J. Kabela [-] , R. Weigl [-] - L. koplík [-] , D. Koštuřík [-] , R. Holešinský [-] (27. M. Hrabina [-] ) - M. Čepil [-] (89. A. Prčík [-] ) , P. Petrucha [-] , M. Mokruša [-] (64. M. Buchta [-] )

TJ Rajhradice
P. Julínek [-] - M. Holek [-] , J. Svoboda [-] (56. Š. Špaček [-] ) , J. Pánek [-] (56. V. Kamenský [-] ) , T. Kouřil [-] (75. T. Vavera [-] ) , J. Štreit [-] , J. Doležel [-] , A. Sedlák [-] (69. M. Bělák [-] ) , D. Galia [-] , M. Urbánek [-] , Z. Michalec [-]

ŽK: 19. L. koplík , 29. S. Koutský , 64. M. Mokruša , 81. M. Čepil - 23. M. Urbánek , 43. J. Štreit , 84. V. Kamenský , 94. M. Bělák . ČK: M. Buchta , 84. S. Koutský .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Pátek David - SMUTNÝ Jan, MUSIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra hostů

Rajhradice na podzim již nasbírali cenné zkušenosti v KP a myslím si, že Mutěnice porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích