2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 15:30

19.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunštát na domácí půdě přehrál Ratíškovice - FOTO


Branky


6

Kunštát se na jaře stejně jako Ráječko pyšní pevnou defenzívou a ještě neobdrželi branku. Změnit to chtěly Ratíškovice posíleni čtyřbrankovou výhrou z minulého kola nad Morendou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Myslím si, že Ratíškovice u nás podaly nadstandardně dobrý výkon. Soupeř měl celé utkání výraznou výškovou převahu. Byl nebezpečný ze standardních situací, překvapil i dobrou hrou po zemi. My se chtěli prosadit běžeckostí. Podařilo se. Góly jsme dali z herních situací, kdy se hřiště natahovalo a byl prostor pro rychlost. Za stavu 1:0 ve 2. poločase jsme určitě mohli zápas dohrávat s větší kontrolou míče a vyřešit lépe některé kontrové situace. Celkově jsem ale nadšený, jakým způsobem jsme zápas odehráli. Ve 3 jarních kolech jsme nedostali ani jeden gól, skvělá vizitka celého našeho týmu.

FK Baník Ratíškovice
David Marcián (hráč): První poločas byl velmi vyrovnaný a šance měla obě mužstva na obou stranách ale z naší chyby ve 44.minutě takzvaně "gól do kabiny" jsme soupeře nechali dát vedoucí gól. Ve druhé půli jsme soupeře tlačili a snažili se vyrovnat, ale to se nám vymstilo v 90. minutě, kdy soupeř přidal uklidňující branku na 2:0 a bylo po zápase. Z remízového zápasu na venkovním hřišti nevezeme domů bouhžel ani bod.



Sestavy


FK Kunštát
I. Loukota [-] - J. Havlík [-] (46. L. Málek [-] ) , M. Štencl [-] (79. T. Adámek [-] ) , T. Gracias [-] , T. Bělehrádek [-] (82. M. Lick [-] ) , V. Bezděk [-] , M. Janíček [-] , M. Zlatníček [-] , F. Adamec [-] (68. T. Choruk [-] ) , J. Baňa [-] , R. Zeman [-]

FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] - D. Marcián [-] (71. F. Kutarňa [-] ) , M. Ševčík [-] , P. Venclík [-] , S. Toman [-] , R. Dobeš [-] , T. Knotek [-] , T. Petrucha [-] , D. Antoš [-] , D. Macek [-] (35. L. Polanský [-] ) , T. Kundrata [-] (61. M. Lacko [-] )

ŽK: 58. R. Zeman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DADÁK David - KUČERA Roman, JÜNGER Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Marek Maňoušek
Tip experta: výhra domácích

Kunštát zvládne těžké utkání a zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích