2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 10:15

21.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuřim si na svém hřišti poradila s Rousínovem


Branky


9

Svěřenci trenéra Bouška (Tatran Rousínov) nezažívají úplně povedený vstup do jara a to i přes fakt, že se jim v úvodním kole povedlo porazit brněnskou Spartu. Vzápětí však přišly tři porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Kuřimáci se po zaváhání v Bystrci chtěli co nejrychleji dostat zpět na vítěznou vlnu. Úvodní dějství byli lehce aktivnější naši fotbalisté, dostali se do několika závarů, ale proměnit v branku se žádný z nich nepovedlo. Na druhé straně zlobili také hosté zvláště po rychlých protiútocích.

Zápas se lámal v úvodu druhé půle. Nejdříve podržel Kuřimáky brankář Veselý, když zlikvidoval samostatný nájezd. Hned vzápětí skóre otevřel po rohovém kopu Ondřej Ullmann a otevřel si tak střelecký účet jarní části sezóny, 1:0. Netrvalo to dlouho a druhý gól přidal povedenou ránou ze střední vzdálenosti Lukáš Šťastný, 2:0. V závěru zápasu měli svou šanci také hosté, ale ta skončila


Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Utkání, kde se vítězství nerodilo snadno. Rousínov byl na nás dobře připraven a nenechal nás hrát naši hru. Museli jsme improvizovat a trošku zjednodušit přechodovou fázi. Měli jsme územní převahu a vytvořili si i nějaké příležitosti na vstřelení branky, ale poločas skončil remízou. Rozhodující moment byl hned ze začátku druhého poločasu, když hosté neproměnili svou největší šanci v utkání a my následně kontrovali dvěma slepenými góly. Klukům za předvedený výkon děkuji!

Tatran Rousínov
Martin Kříž (hráč): V zápase byla Kuřim víc na balónu ale šance si vytvořily oba týmy a na těch jsme ztroskotali. Kuřim si po svých proměněných šancích zápas pohlídala.



Sestavy


FC Kuřim
V. Veselý [-] - V. Bárta [-] , A. Rolinek [-] (90. T. Srb [-] ) , P. Musil [-] , O. Ullmann [-] (82. J. Motyčka [-] ) , D. Koreň [-] , V. Čech [-] (70. M. Malý [-] ) , L. Šťastný [-] (70. A. Dabó [-] ) , T. Osvald [-] , A. Bartoš [-] , D. Petřík [-] (70. T. Kupský [-] )

Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - M. Zbořil [-] (69. P. Líznar [-] ) , M. Rozehnal [-] , M. Mikeš [-] , P. Imramovský [-] , J. Pešta [-] (69. J. Sedlmajer [-] ) , L. Obruča [-] , R. Kubáč [-] , L. Němec [-] , M. Kříž [-] , M. Handlíř [-]

ŽK: 52. O. Ullmann , 58. A. Rolinek , 82. V. Bárta - 48. M. Rozehnal , 83. M. Mikeš .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: SMUTNÝ Jan - NEJEZCHLEBA Vít Simon, ZÁLESKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Jakub Sedlák
Tip experta: výhra domácích

Rousínovu se na jaře zatím moc nedaří a Kuřim bude chtít napravit ztrátu z minulého kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích