2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystrc navázala na výhru s Kuřimí, tentokrát to odnesli borci z Krumvíře - FOTO


Branky


9

Domácí fotbalisté navázali na výhru s Kuřimí a stejným výsledkem si poradili i tentokrát s Krumvířem. Hosté zatím neprožívají úplně ideální start do jarní části soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky
Vojtěch Kucman (hráč): V dalším domácím utkání jsme chtěli navázat na výkon z minulého týdne proti Kuřimi. Během prvního poločasu jsme hráli trpělivě ze zajištěné obrany a dostávali se do náznaků příležitostí, finální řešení však pokulhávalo. Skóre se nám podařilo otevřít po rohovém kopu, kdy se prosadil hlavou Hansl. Ve druhé půli soupeř hru více otevřel a my mohli hrozit z protiútoků. Jeden z nich skvěle vyřešil Koutný a zvýšil na 2:0. Bonusem ke třem bodům je nula vzadu, kdy jsme soupeře nepustili do žádné větší šance.

Sokol Krumvíř
Radek Toman (trenér): Na zápas jsme z různých důvodů přijeli v omezeném počtu hráčů. Brzo jsme inkasovali gól z rohového kopu. Potom sice náš herní projev nebyl špatný, ale domácí potvrdili pověst jednoho z nejlépe bránících mužstev v soutěži. Vůbec nás nepustili do šancí, až na jednu tutovku na vyrovnání, kterou jsme bohužel nevyužili. A tak domácí ke konci zvýšili na 2:0 a my jsme už neměli síly na zvrat.



Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - A. Stasiuk [-] (46. V. Drozd [-] ) , O. Hilscher [-] , J. Urban [-] , J. Solanský [-] , M. Hába [-] , O. Pelc [-] (46. J. Koutný [-] ) , M. Kratochvíl [-] , V. Kocman [-] , L. Hansl [-] (55. P. Pokorný [-] ) , M. Ryšavý [-] (75. J. Pavlík [-] )

Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Drápal [-] , L. Kobylka [-] , J. Borovička [-] , T. Jungwirth [-] - D. Michna [-] , M. Pařízek [-] , R. Němeček [-] (88. K. Brychta [-] ) , L. Košulič [-] , T. Bravenec [-] (69. M. Riedl [-] ) - T. Ondroušek [-] -

ŽK: 36. O. Pelc , 79. P. Pokorný - 21. L. Kobylka , 87. T. Drápal .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: Pátek David - HANÁK Radim, ŠENKÝŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Jakub Sedlák
Tip experta: remíza

Bystrc bude hrát podobně jako proti Kuřimi, tentokrát to bude stačit jen na remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích