Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta si poradila s Ratíškovicemi, řádil kanonýr Stehlík - FOTO


Branky


9

Domácí Sparta potřebovala nutně odčinit nečekané zaváhání z Bosonoh, kde prohrála po bídném výkonu. Přijel soupeř, který má na jaře výsledky doslova jako na houpačce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Dva víkendy, dva rozdílné týmy!! Ve 21. kole do Komárova přijel soupeř ze slovácka FK Baník Ratíškovice povzbuzený domácí výhrou nad okresním rivalem FK Mutěnice. Naši hráči po drsné facce z minulého kola, kdy jsme ostudně prohráli na půdě FK SK Bosonohy, předvedli diametrálně odlišný výkon, plných přesných pozemních přihrávek, vyhraných osobních soubojů a hlavně koncertovaný výkon bez zbytečných emočních výlevů. Odměnou této změny herního projevu jsou tři body do tabulky a “NÁVRAT KRÁLE” střelců Jindřicha Stehlíka na špici kanonýrů krajského přeboru.

Již tuto neděli jedeme na půdu SK Olympia Ráječko si to rozdat a třetí flek.

REPORT: FC Sparta Brno


Ohlasy k zápasu


FC Sparta Brno
Jindřich Stehlík (hráč): Do zápasu jsme vstupovali s vědomím, že musíme odčinit ostudnou porážku z Bosonoh a taky jsme se na to tak připravili a hlavně k tomu přistoupili. Hostům jsme za celý zápas dovolili myslím 2-3 šance maximálně, kdy z jedné vytěžili po naší menší chybě gól. V každém poločase se nám podařilo vstřelit dvě branky a musím si říct, že soupeř se potom již trochu odevzdal a měli jsme šance na to vstřelit dalších minimálně 4-5 golů. Od pondělí se začneme chystat na Ráječko, kde to bude bitva o 3. místo v tabulce.

FK Baník Ratíškovice
David Marcián (hráč): První půlka byla vyrovnaná herně, hlavně druhá část, kdy se nám podařilo dát gól do kabiny. Co jsme si řekli v kabině se nesplnilo a ve 46. minutě jsme už prohrávali po ztrátě míče ve středu hřiště 3:1. Poté další branka a bylo po zápase, byla na nás deka a zápas se už jen dohrával.



Sestavy


FC Sparta Brno
R. Bílý [-] - J. Černý [-] , J. Krejčíř [-] (75. V. Franc [-] ) , P. Drbal [-] , R. Janderka [-] , T. Selinger [-] , J. Stehlík [-] (75. V. Popovych [-] ) , O. Makiš [-] , P. Hubr [-] (83. O. Kameník [-] ) , T. Košut [-] (75. E. Bezyk [-] ) , L. Krejčí [-] (53. J. Pojsl [-] )

FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] - D. Antoš [-] , D. Marcián [-] (75. Š. Kordula [-] ) , M. Lacko [-] , M. Ševčík [-] , T. Kundrata [-] (61. L. Polanský [-] ) , S. Toman [-] , R. Dobeš [-] , T. Knotek [-] (69. F. Kutarňa [-] ) , T. Petrucha [-] , P. Venclík [-]

ŽK: 77. E. Bezyk - 35. P. Venclík .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: KUBEC Radek - CHABIČA František, JURČA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Jakub Sedlák
Tip experta: výhra domácích

Sparta má kvalitní kádr a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích