1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2024 17:30

21.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječko opět vyhrálo a v tabulce je už na 3. místě


Branky


8

Již v pátek 12. 4. 2024 sehrálo mužstvo Ráječko utkání na půdě týmu z Mutěnic. A ač se první poločas úplně nepovedl, tak nakonec veze všechny tři body domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proti třetímu celku tabulky nastoupili naši kluci bez bázně a hany a poměrně brzy se dostali po individuální akci Martina Malacky a jeho povedené střele levačkou do vedení. V prvním poločase se nic dalšího v utkání nestalo a tak šli hráči do kabin za stavu 1:0.

Tento stav vydržel hlavně díky výtečným zákrokům Filipa Leznara až do 55. minuty. Škoda, že brzy přišla další branka, pro nás trochu nešťastná. V závěru jsme se hnali za vyrovnáním, kopali jsme několik rohů, ale na místo vyrovnání potrestal další naši chybičku rychlík Pokorný a o osudu utkání bylo definitivně rozhodnuto. Favorit se u nás ale na výhru pořádně zapotil, jelikož naši kluci dnes bojovali na 100%, ale bohužel jsme dnes potřebovali více štěstí, třeba v podobě odrazu od tyče při druhé inkasované brance! Tak příště to určitě vyjde!

REPORT: FK Mutěnice



Ohlasy k zápasu



SK Olympia Ráječko
Jiří Škaroupka (trenér): Začátek zápasu nám nevyšel. Po naší chybě jsme soupeře pustili do vedení. Zhruba od 20. minuty jsme začali být aktivnější a začali jsme si vytvářet šance, které jsme ale neproměnili. Ve druhém poločase jsme pokračovali v naší hře a zápas otočili.



Sestavy


FK Mutěnice
F. Leznar [-] - S. Koutský [-] (87. L. Mokruša [-] ) , J. Chludil [-] (59. M. Opluštil [-] ) , R. Weigl [-] , J. Kabela [-] - L. koplík [-] (70. M. Buchta [-] ) , D. Koštuřík [-] , M. Hrabina [-] - M. Čepil [-] , M. Malacka [-] , M. Mokruša [-]

SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - J. Morkus [-] (61. L. Žáček [-] ) , D. Bartoš [-] , J. Holík [-] (61. J. Pokorný [-] ) , J. Horáček [-] , D. Pořízek [-] (46. R. Chyla [-] ) , P. Lidmila [-] , F. Michna [-] (90. M. Morkus [-] ) , M. Zouhar [-] , J. Pačovský [-] , M. Maňoušek [-]

ŽK: 44. J. Kabela , 65. R. Weigl , 93. L. Mokruša - 18. J. Pačovský , 55. D. Bartoš , 93. L. Žáček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠUSTR Patrik - OUJEZDSKÝ Jan, VAŠÍK Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Jakub Sedlák
Tip experta: výhra hostů

V Mutěnicích vyhrajeme a prodloužíme šnůru výher.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů