0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 10:30

21.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bosonohy uhrály v Boskovicích plichtu


Branky


9

Bosonohy dokázaly po Spartě bodovat i na těžké půdě v Boskovicích, kde uhrály bezbrankovou remízu a zatím se jim daří více s týmy s horní poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V úvodu utkání se do dobré příležitosti dostal po chybě hostů Pokorný, jenže nabídnutou šanci nedokázal zužitkovat. Ve 20. minutě se ke střele dostal z protiútoku Minx, jenže jeho střela letěla těsně nad. O chvíli později střela Klepáčka z úrovně velkého vápna letěla vedle tyče. Do další šance se po centru Stříže dostal Pokorný, nedokázal však zakončit na bránu. Ke konci poločasu ohrozili naši bránu také hosté, Čoupek si naskočil na centr, hlavička však směřovala přímo na domácího brankáře Bednáře.

Po změně stran se obraz hry nezměnil, Boskovice sice držely míč na nohou, ale častými chybami v rozehrávce nabízely šance hostům, v jedné z nich se naskytl Outrata, ovšem Bednář mu dobrým zákrokem vystavil stopku. V 77. minutě jsme se dostali do obrovské šance, Stříž nastřelil míč před bránu, kde byli naši 4 hráči, jenže ani jeden z nich nedokázal dostat míč do sítě. V posledních minutách se ke střele odhodlal Živný, brankář hostí však famózním zákrokem míč vyrazil mimo.

REPORT: FC Boskovice


Ohlasy k zápasu



FK SK Bosonohy
Jan Šíma (trenér): Boskovice mají dobré mužstvo a velice kvalitní hráče. My jsme hráli v hlubokém bloku a zavřeli jsme kraje hřiště, kde Boskovice disponují velice rychlými hráči. Držení míče 70-30 pro Boskovice, ale to bylo taktikou, kterou jsme zvolili. Boskovice měli nějaké šance ale největší jsme měli my, když jsme šli sami na brankáře.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - R. Klepáček [-] , J. Havelka [-] (75. L. Marek [-] ) , V. Cichra [-] (54. R. Hlaváček [-] ) , J. Kazda [-] (46. V. Živný [-] ) , M. Pokorný [-] (54. D. Sychra [-] ) , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] , M. Stříž [-] , M. Černý [-]

FK SK Bosonohy
M. Oros [-] - S. Lerch [-] , M. Svoboda [-] (41. M. Tofl [-] ) , P. Čoupek [-] (77. P. Dedič [-] ) , Š. Pelán [-] , P. Outrata [-] (77. P. Moučka [-] ) , O. Osladil [-] , T. Lukšija [-] , D. Presl [-] , S. Ba [-] , K. Konečný [-]

Počet diváků: 185. Rozhodčí: Špaček Jiří - VRBKA Jan, WENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Jakub Sedlák
Tip experta: výhra domácích

Boskovice budou pokračovat ve stíhací jízdě za Kuřimí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích