P. Hron 40. (p.)
P. Hron 88.
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 10:30

21.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lednice konečně zabrala, loupila v Pohořelicích - FOTO


Branky


40. P. Hron (p.) , 88. P. Hron - 45. T. Horčička , 48. N. Klimovič , 89. P. Mach
9

Poslední Lednice zavítala na hřiště Pohořelic, které na jaře prohrály pouze úvodní zápas s Kuřimí. Naopak Lednice zaznamenala pouze bod s Mutěnicemi. Nečekalo je tedy nic lehkého ale ukázali, že ještě nic nezabalili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Celé utkání bylo vyrovnané a o výsledku rozhodovaly detaily. První půle se hrála převážně mezi vápny s minimem šancí na obou stranách. Domácí se ujali vedení ve 40. minutě z pokutového kopu, který byl nařízen po faulu Prokopa. Vyrovnali jsme do kabin ve 45. minutě, kdy se po rohu dobře zorientoval Horčička.

Po výborném vstupu do druhého poločasu, jsme se ujali vedení po brance Klimoviče. Domácí se tlačili do útoku, ale naše mužstvo pozorně bránilo pod taktovkou Osičky. Mužstvo podržel skvělým zákrokem v 77. minutě minutě Prokop. Domácí ke konci utkání hru hodně otevřeli a jejich snahu jsme mohli z brejků potrestat. Klimovič se dostal do tří sólových nájezdů, kdy postupně přestřelil a dvakrát nezakončil do prázdné branky, kdy obešel i brankáře. To se jen tak nevidí. Naše nevyužité šance potrestali domácí vyrovnáním. Utkání rozhodnul gólem Mach v 89. minutě. Gól Macha snad uvidím na videu, protože po vyrovnání domácích se mi udělalo mdlo a musel jsem hřiště opustit. Posichrovat výsledek mohl v úplném závěru opět při sólovém nájezdu Klimovič, ale šanci pokazil špatnou přihrávkou. Potvrdili jsme, že lépe hrajeme na venkovních hřištích. Výhru musíme potvrdit ale v dalších zápasech. Po trestech už budou k dispozici Hovězák a Kyněra. V dnešním utkání je potřeba vyzdvihnout výkony Osičky, Horčicky a Hlavňovského. Nejbližší soupeři také bodovali, takže ztrátu máme pořád sedmi bodovou.

Report: TJ Moravan Lednice




Narazili jsme na soupeře, se kterým se nám nedaří. Nejen výsledkově, ale i herně. To se potvrdilo bohužel i v domácím utkání. Hra byla od začátku rozpačitá. Snad poprvé na podzim  jsme měli hodně prostoru držet míč a hledat skulinky v v hlubokém postaveném bloku lednických.  Do první šance jsme se dostali v 25. minutě, kdy 100% šanci neproměnil Patrik Hron. Poté ze standartní situaci neproměnil svou šanci hlavou Zbyněk Petrásek. Ve 40. minutě fauloval Ríši Kocha špatným vyběhnutím hostující gólman. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Patrik Hron, 1:0. Místo, abychom se zaměřili na udržení jednobrankového vedení do poločasu, jsme po laciném rohu a nedůrazném odehrání míče do bezpečí inkasovali na 1:1. To běžela 45. minuta.

Do druhého poločasu jsme vstoupili opět lehkovážně a bohužel inkasovali podruhé, 48.minuta, 2:1. Po tomto gólu jsme sice začali hrát více aktivněji, ale do šancí jsme se dostávali ztěžka. Naopak jsme kazili jednoduché míče a hosty pouštěli do nebezpečných brejků. Hosté tyto situace naštěstí nevyužili. Z našich šancí stojí za zmínku akce z pravé strany, kdy po centru pod sebe a výměně přihrávek mezi Ríšou Kochem a Adame Fialou nezakončil dost razantně druhý zmiňovaný. V 88. minutě se nám však podařilo vyrovnat. Ríša Koch prudkou křižnou přihrávkou vyzval našeho nejlepšího střelce Patrika Hrona, který se v těchto situací neplete, 2:2. To už vypadalo na remízový zápas. Bohužel jsme hned v 89. minutě po nenápadné akci dostali gól na 3:2. 


REPORT: TJ Sokol Pohořelice



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér: Tým Lednice, který je momentálně jasně poslední nás opět dokázal porazit. Z celkového počtu 12 bodů získal 6 bodů s námi. Ve druhé polovině druhého poločasu jsme mohli prohrávat i 1:4, kdy hosté zahodili neskutečné šance. Když už se nám podařilo vyrovnat, dostaneme další gól. Hosté si body za bojovnost zaslouží. Bez zápalu do hry a bez nasazení se vyhrát nedá. Takhle se určitě prezentovat nebudeme a už vůbec ne doma. Určitě téma na dalším tréninku a budu chtít slyšet vyjádření všech hráčů.

TJ Moravan Lednice
Petr Mach (hráč): Trenér nám před zápasem říkal, aby jsme to hráli víc zezadu a hráli na brejky, že to Pohořelicím dělalo v minulých zápasech problémy. V prvním poločase jsme si ani jeden tým nevypracovali moc šancí, ke konci prvního poločasu jsme prohráli souboj na půlce hřiště a domácí poslali dlouhou přihrávku na otevřenou pravou stranu, kde byl rozběhnutý jejich pravý záložník, ten si šikovně na poslední chvíli přehodil našeho golmana, který ho fauloval a z následné penalty padnul gól. Naštěstí se nám podařilo ještě do poločasu vyrovnat zásluhou Horčičky. Druhý poločas to byla celá šňůra našich neproměněných šancí, kterých bylo snad šest ze kterých tři stoprocentní. Jedna se nám ale povedla zužitkovat a to hned na úvod poločasu, kdy se trefil Klimovič, zbylé šance nás hodně mrzely, protože se zase ukázalo klasické fotbalové pořekadlo nedáš dostaneš a v 88. minutě jsme obdrželi branku na 2:2 a mysleli jsme si, že je po šanci na zisk tří bodů. Naštěstí se mi z dalšího protiútoku povedlo dát gól na 2:3 a brali jsme všechny body, což jsme si myslím zasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Pohořelice
M. Holík [-] - J. Sovka [-] , T. Kůra [-] , J. Šimša [-] (62. A. Fiala [-] ) , Z. Petrásek [-] (62. D. Ostrovka [-] ) - P. Horáček [-] , M. Ševčík [-] , R. Koch [-] - B. Lang [-] , P. Hron [-] , D. Yatsyna [-]

TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - Y. Brovchenko [-] , T. Pálka [-] (82. P. Simandl [-] ) , D. Bucňák [-] , P. Mach [-] , M. Ruber [-] , T. Horčička [-] , O. Osička [-] , O. Hlavňovský [-] , N. Klimovič [-] , T. Wolgemuth [-]

Počet diváků: 225. Rozhodčí: Kučera Josef - DADÁK David, LAZAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Jakub Sedlák
Tip experta: výhra domácích

Pohořelice jsou doma hodně silné a vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích