Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohořelice po prohře s poslední Lednicí zabraly


Branky


10

Pohořelice po prohře s Lednicí přijely na půdu dalšího soupeře, který bojuje o záchranu v souteži a dva poslední zápasy neprohrál a to do Bosonoh. Podařilo se jim obrat soupeře z horních příček tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze začátku se hrálo opatrně z obou stran. Postupem času jsme však získávali mírnou převahu a dostávali se do šancí. V 18. minutě jsme však inkasovali po hrubé chybě při rozehrávce, kdy náš stoper vůbec neviděl dotírajícího útočíka domácích. Ten v samostatném nájezdu na brankáře nezaváhal, 1:0. Nám se podařilo vyrovnat hned v 19. minutě, kdy po centru Ríše Kocha z prava nedal hlavou šanci golmanovi Adam Fiala, 1:1. Ve 25. minutě jsme po našem důraznějším napadání zahrávali rohový kop, který uklidil na přední tyči Petr Horáček, 2:1. Tento hráč vstřelil první gol v dresu Pohořelic. Gratulujeme a pokladník se těší! Po sérii závarů na obou stranách se odcházelo do kabin za stavu 1:2. Došlo však ke zranění dvou našich hráčů. Kapitán Michal Ševčík a ostrostřelec Patrik Hron.

Do druhého poločasu jsme tedy nastoupili se dvěma změnami. Aby toho nebylo málo, v 58. minutě se nám zranil jeden z dvojice sehraných stoperů Tomáš Kura. My jsme naopak přidali na důrazu a na kvalitě a vytvořili si několik šancí. V 68. minutě se prosadil po krásné křižné přihrávce do vápna znovu Adam Fiala, který s klidem zpracoval, obtočil se kolem obránce a střelou k tyči zvýšil na 1:3. Hned o pět minut později přidal další branku mladý hráč Dmytro Ostrovka, krerý po sérii stčeleckých pokusů prostřelil obranu i golmana, 74. minuta 1:4. Tento hráč vstřelil také první gol v dresu Pohořelic. Gratulujeme a pokladník se těší! Po tomto okamžiku jsme domácí jasně přehrávali a dostávali se do 100% šancí. Branka už nepadla a tak utkání skončilo tří golovým rozdílem.

REPORT:TJ Sokol Pohořelice



Ohlasy k zápasu


FK SK Bosonohy
Jan Šíma (trenér): Utkání bylo vyrovnané, kdy jsme šli do vedení ale během sedmi minut soupeř otočil výsledek. Druhý poločas jsme začali mírným tlakem a velkou šancí, kterou jsme bohužel nedali a soupeř využil našeho zaváhání v obraně a rozhodl o své výhře.

TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Na dobře připraveném hřišti jsme byli lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Tentokrát jsme mohli vyhrát klidně i vyšším rozdílem. Tolik šancí v jednom zápase jsme už dlouho neměli. Bohužel se nám zranili tři hráči, tak uvidíme, jak se v týdnu dáme dohromady. Hráčům patří dík za předvedený výkon a mnohdy i se slušnou kvalitou.



Sestavy


FK SK Bosonohy
M. Oros [-] - S. Lerch [-] , P. Čoupek [-] (21. P. Dohnal [-] ) , Š. Pelán [-] , D. Cupák [-] (78. P. Dedič [-] ) , P. Outrata [-] , M. Tofl [-] (78. D. Varga [-] ) , T. Lukšija [-] (78. P. Moučka [-] ) , D. Presl [-] , S. Ba [-] (69. P. Táborský [-] ) , K. Konečný [-]

TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] - J. Sovka [-] , T. Kůra [-] (59. Z. Matoušek [-] ) , Z. Petrásek [-] - P. Horáček [-] , M. Ševčík [-] (46. D. Ostrovka [-] ) , R. Koch [-] - B. Lang [-] , P. Hron [-] (41. F. Vedral [-] ) , A. Fiala [-] (84. J. Zbránek [-] ) , D. Yatsyna [-]

ŽK: 34. D. Cupák , 86. D. Varga - 40. D. Yatsyna .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: ZÁLESKÝ David - ŠENKÝŘ Petr, CHABIČA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Radim Chyla
Tip experta: výhra domácích

Bosonohy teď válí, vsadil bych na ně.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů