1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lednice si připisuje druhou výhru v řadě v boji o záchranu


Branky


10
Velké poděkování za azyl v Přítlukách, skvěle připravené hřiště ligových parametrů. Dnešní fotbalový zážitek tak trochu pokazilo počasí, zima a trvalý déšť ve druhém poločase.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Naše mužstvo navázalo na výkony z předchozích dvou zápasů. Soupeř byl ale nadmíru dobrý. Silný na míči, dobře kombinoval, rychlostně výborný s vynikající organizací hry. V prvním poločase se utkání odehrávalo vesměs mezi šestnáctkami bez výraznějších šancí na obou stranách. Viděli jsme ale obrovské nasazení. Hosté pokryli naši křídelní hru. Kroupa na stoperu nepustil Kyněru do zakončení. Dostali jsme se do dvou solidních šancí, ale Tomáš Pálka v zakončení neuspěl. První půle ale "na body" vyzněla ve prospěch hostí.

Ve druhém poločase byl obraz hry obdobný, ale začalo přituhovat před brankami. Po našich chybách v rozehrávce se hosté dostali do dvou výborných šancí, ale neproměnili. Utkání rozhodnul v 70. minutě Tomáš Horčička, který po výborné přihrávce od Pavla Simandla prostřelil brankáře hostů. Po vstřeleném gólu jsme hru kontrolovali a hosty nepustili k vážnějšímu ohrožení naší branky. Do otevřené obrany jsme mohli skóre ještě navýšit. Největší šanci neproměnil Jura Brovčenko. Takže cenná výhra proti výbornému soupeři znamená, že jsme snížili ztrátu v tabulce a o záchranu se budeme dále prát. Příslibem jsou i výkony hráčů, velkou pochvalu zaslouží celé mužstvo, ale výborně opět zahráli Tomáš Horčička a Bary Hlavňovský. Nikola Klimovič toho nasprintoval za dva zápasy.
Ke kvalitě utkání přispěla trojice slovenských rozhodčí v rámci spolupráce fotbalovych asociací.

REPORT: TJ Moravan Lednice  


Ohlasy k zápasu



FC Svratka Brno
David Kříž (trenér): V utkání, které se hrálo na vynikajícím trávníku v Přítlukách jsme bohužel doplatili na neproměňování našich šancí. Domácí podržel brankář Prokop, který několikrát výborně zasáhl. Nedáš - dostaneš bohužel platilo i teď, když Svensson trestuhodně zaváhal při bránění a z následné střely domácí vstřelili jediný gól utkání.



Sestavy


TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] (70. L. Hovězák [-] ) , V. Kyněra [-] (70. P. Simandl [-] ) , P. Mach [-] , T. Wolgemuth [-] , T. Horčička [-] , O. Osička [-] , O. Hlavňovský [-] , N. Klimovič [-] (91. J. Ferby [-] ) , Y. Brovchenko [-] , M. Ruber [-]

FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - M. Bednář [-] , R. Zadorozhnyi [-] (87. J. Broskva [-] ) , M. Tkach [-] (83. J. Morávek [-] ) , I. Gabriel [-] , J. Janík [-] (70. E. Moll [-] ) , V. Malishevskyy [-] (83. T. Cebák [-] ) , K. Kroupa [-] , F. Kříž [-] , F. Svensson [-] , V. Chasák [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: PETER Hegedus - POLÁK Marko, BRODY Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Radim Chyla
Tip experta: remíza

Tady bych to viděl na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů