1:1
(0:0)
61. L. Hansl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rousínov se s Bystrcí rozešel smírně


Branky


10

Další souboj sousedů v tabulce jejichž jarní forma je však odlišná. Domácím se na jaře nedaří, na kontě mají pouze jednu výhru a čtyři zápasy v řadě odešli poraženi. Bystrc se po úvodních dvou porážkách oklepala a drží tří zápasovou sérii neporazitelnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vítězném čtvrtfinále krajského poháru měli fotbalisté Tatranu výhodu domácího prostředí proti Dostě Bystrc. Jediné, co našim fotbalistům opět nepřálo, bylo počasí. Déšť a těsně před zápasem i kroupy. Těžký terén a na fotbal v dubnu také dost velká zima. S těmito podmínkami se domácí dlouho prali. Po bezbrankovém prvním poločase sáhnul trenér hned ke třem změnám v sestavě.

Do druhého poločasu vstoupili domácí lépe a také se ujali vedení po brance Lukáše Obruči. Hosté z Bystrce však dokázali během pěti minut srovnat, když se prosadil Ladislav Hansl. Žádný další gól v utkání nepadl a po spravedlivé remíze si soupeři rozdělili body.

REPORT: Tatran Rousínov



Ohlasy k zápasu


Tatran Rousínov
Martin Kříž (hráč): Na těžkém terénu se nehrál moc pohledný zápas. Hodně ztrát a nepřesností u obou mužstev. Remízový stav po naši chybě v rozehrávce nás stál dva body.

FC Dosta Bystrc-Kníničky
Vojtěch Kocman (hráč): Zápas byl značně ovlivněn nepříznivým počasím, které výrazně přispělo k tomu, že šlo hned od začátku především o bojovný zápas. První poločas byl z naší strany dobře zvládnutý směrem dozadu, ale do ofenzívy jsme byli neškodní. Druhý poločas se pro nás nejdřív nevyvíjel úplně ideálně, když jsme vinnou nepozorného bránění inkasovali po centru z pravé strany. Vyrovnání však přišlo poměrně záhy. Po velmi dobrém presinku v okolí soupeřova pokutového území se k míči dostal Hansl a uklidil míč do soupeřovy sítě. Následně jsme se dostali do několika dalších náznaků příležitostí, bohužel jsme je však vyřešili nedůraznou střelou anebo se k zakončení vůbec nedostali. Náznaky příležitostí měl také soupeř, ale skóre se také neměnilo. Zápas už směřoval k asi spravedlivé remíze než přišel dosti sporný okamžik. Stasiuk se dostal za záda soupeřovy obrany a jeden z beků jej zezadu srazil v pokutovém území. Penalta se však nepískala. Celkově si myslím, že jsme zápas odmakali a kdybychom některý z náznaků vyřešili lépe, mohli jsme pomýšlet i na 3 body.



Sestavy


Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - M. Zbořil [-] (82. J. Svoboda [-] ) , M. Rozehnal [-] , R. Jašek [-] (46. M. Mikeš [-] ) , P. Imramovský [-] , J. Pešta [-] (46. L. Němec [-] ) , L. Obruča [-] , R. Kubáč [-] , M. Pavlík [-] (46. P. Líznar [-] ) , M. Kříž [-] , M. Handlíř [-]

FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - L. Hansl [-] , O. Hilscher [-] , J. Urban [-] , J. Solanský [-] , J. Koutný [-] (46. A. Stasiuk [-] ) , M. Hába [-] , O. Pelc [-] , M. Kratochvíl [-] (80. V. Drozd [-] ) , V. Kocman [-] , M. Ryšavý [-] (63. J. Pavlík [-] )

ŽK: 30. M. Pavlík , 44. R. Kubáč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JEŽEK Michal - KORČÁK Jaroslav, JÜNGER Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Radim Chyla
Tip experta: výhra hostů

Vsázím na Bystrc, mají formu, zdolali i Kuřim a myslím si, že s Rousínovem potvrdí formu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza