0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječko poprvé na jaře padlo - FOTO


Branky


10

Olympii se na jaře velmi daří, dosud neprohrála a v tabulce vystoupala až na dělené třetí místo právě se Spartou. Souboj o 3. místo tedy sliboval atraktivní duel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v celém utkáni vsadili na dlouhé nakopávané balóny do stran, se kterými jsme si dokázali poradit a až na jednu šanci v první poločase, kdy jsme vykopávali balón z brankové čáry a závar v 90. minutě jsme domácí do žadné další vyložené šance nepustili. My jsme naopak v první poločase po menši nedorozumění obrany vstřelili branku a další šance z rohů a standardek neproměnili.

V druhém poločase jsme měli také možnosti na zvýšení skóre, ale nepodařilo se a tak po dobrém a zodpovědném výkonu si odvážíme důležité tři body do tabulky.

Zhodnotil střelec jediné branky Jindřich Stehlík.




Chladné nedělní odpoledne v Ráječku přivítalo přímého konkurenta v souboji o třetí místo, tým FC Sparta Brno. Už před utkáním dle postavení obou týmů v tabulce bylo jasné, že půjde o vyrovnané utkání, které budou moci získat na svoji stranu oba týmy. A hned v první minutě utkání mohly oba týmy otevřít skóre, míč do brány se ale ani jednomu družstvu nepodařilo. V 8. minutě se do šance dostalo naše A mužstvo, když centroval Lukáš Žáček, ale Michal Zouhar svojí ranou nedokázal umístit míč mezi tři tyče. O pět minut později ale zahrozili hosté, když propadl míč za obranu, o který si volal domácí brankář David Juran. K míči se ale nedostal a hostující kapitán Jindřich Stehlík dokázal míč trefit tak, že jej ani Marek Maňoušek nedokázal před brankovou čarou dostihnout - 0 : 1. Hosté se vstřelením dostali do psychické výhody a našemu týmu dělalo problém si vytvořit jakoukoli příležitost. A ve 21. minutě mohlo být ještě hůře, když hráč hostí hlavou trefil břevno. Po půl hodině hry zahrozili také domácí, a to když Lukáš Žáček poslal míč na Patrika Lidmily, který poslal míč do vápna, jenž hosté dokázali odvrátit na roh. Do poločasu se přelévala hra ze strany na stranu, ale ani jedna strana si nevytvořila větší příležitost, a tak se šlo do šaten za stavu 0 : 1.

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy v nezměněných sestavách a výkony na obou stranách byly také podobné. První velkou šanci nabídla 57. minuta, kdy si hosté natřikrát “vylámali” zuby na výborných zákrocích Davida Jurana. O dvě minuty později se naši hráči dostali také do příležitosti, když rozehráli roh na krátko, ale nejlepší střelec týmu David Bartoš nedokázal zamířit přesně. V 62. minutě dokázal Juran střelu hostí vytáhnout na roh. Poté se hra přelévala hra ze strany na stranu bez větších šancí. Z klidu vyrušil hostujícího brankáře Zádrapy centr Jana Horáčka, který skončil jen těsně nad bránou. Poslední desetiminutovka patřila spíše našemu týmu, když byla vidět touha utkání alespoň srovnat. V 80. minutě po centru výborně hrajícího Lukáše Žáčka zamířil Filip Michna nad bránu brankáře hostí. A čtyři minuty před uplynutím hrací doby se do příležitosti dostal Jakub Tenora, jehož střelu brankář Zádrapa jen vyrazil a dostal se k míči Filip Michna, který hlavičkoval, ale byl z toho pouze roh. A tak odešel náš A tým poprvé na jaře z utkání poražen.

REPORT: SK Olympia Ráječko



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Jiří Škaroupka (trenér): Utkání vyrovnaných soupeřů rozhodla branka Stehlíka po nedorozumění v naší obraně. Další šance na obou stranách zůstaly nevyužité a Sparta si tak odvezla tři body.

FC Sparta Brno
Jindřich Stehlík (hráč): K zápasu do Ráječka jsme zajížděli s tím, že si chceme vzít zpět třetí místo v tabulce a chceme být první tým, co domácí na jaře porazí. To se splnilo.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - D. Bartoš [-] , J. Holík [-] , L. Žáček [-] , D. Pořízek [-] (60. J. Tenora [-] ) , J. Horáček [-] , J. Pokorný [-] (60. F. Michna [-] ) , P. Lidmila [-] , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] , M. Maňoušek [-]

FC Sparta Brno
J. Zádrapa [-] - T. Košut [-] (70. L. Krejčí [-] ) , J. Černý [-] , J. Krejčíř [-] , P. Drbal [-] , R. Janderka [-] (90. V. Franc [-] ) , T. Selinger [-] , J. Stehlík [-] , O. Makiš [-] , P. Hubr [-] (79. V. Popovych [-] ) , J. Pojsl [-] (90. E. Bezyk [-] )

ŽK: 41. J. Sedlák , 75. M. Maňoušek , 92. M. Zouhar - 24. J. Krejčíř .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: DADÁK David - LAZAR Martin, KORČÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Radim Chyla
Tip experta: výhra domácích

Tady volím Ráječko, jednoznačně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů