1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice otočily duel v Ratíškovicích a stále šlapou Kuřimi na paty - FOTO


Branky


10

Boskovice přijely do Ratíškovic s jasným cílem, napravit zaváhání na domácí půdě, kde pouze remizovaly se zachraňujícími se FK SK Bosonohy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Na zápas v Ratíškovicích jsme se chtěli nachystat co nejlépe abychom ho zvládli za tři body. Po pěti minutách zápasu a naší chybné rozehrávce jsme brzo prohrávali 1:0, ale hráli jsme dál to co jsme si řekli a dvěma povedenými akcemi jsme zápas otočili. Mohli jsme přidat i třetí gól, ale šanci jsme neproměnili. Domácí vyrovnali, ale byl odmávaný offside. Pak nastřelili tyčku a na konci poločasu jsme neproměnili zase my svoji šanci, takže se šlo do kabin za stavu 1:2. Chtěli jsme zápas co nejdříve rozhodnout, ale bohužel se nám nedařilo dotáhnout do konce slibné akce nebo protiútoky. Domácí mohli dvakrát vyrovnat, ale jednou branku netrefili a podruhé nás podržel Jindra Bednář. Na konci Honza Minx dal konečnou podobu výsledku krásným obstřelem na zadní tyč a skončilo to 1:3. Pro nás to bylo těžké utkání s houževnatým a nepříjemným soupeřem. Jsme rádi za tři body a rádi bychom najeli zpět na vítěznou vlnu i doma



Sestavy


FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] - M. Kordula [-] , M. Lacko [-] , M. Ševčík [-] , P. Václavík [-] , S. Toman [-] , R. Dobeš [-] , T. Knotek [-] (79. F. Kutarňa [-] ) , T. Petrucha [-] , D. Antoš [-] , P. Venclík [-]

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - J. Havelka [-] (89. A. Všianský [-] ) , V. Cichra [-] , M. Černý [-] , M. Pokorný [-] (89. J. Kazda [-] ) , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] , V. Živný [-] (76. L. Sychra [-] ) , M. Stříž [-] , J. Stara [-] (68. R. Klepáček [-] )

ŽK: 67. M. Černý .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: HŘIB Daniel - KUNICKÝ Libor, WENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Radim Chyla
Tip experta: výhra hostů

Boskovice, protože si myslím, že nebudou chtít ztratit další body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů