Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuřim nadělila "bůra", odnesly to Rajhradice


Branky


10

Rajhradice jsou prvním týmem, který obral fotbalisty Kuřimi o body v této sezóně a tak o motivaci bude postaráno. Na jaře se podařilo týmu z jihu Brna nasbírat 5 bodů za dvě remízy s Mutěnicemi a Pohořelicemi a za překvapivou výhru nad do té doby doma neporaženými Boskovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Odplata za podzimní ztrátu se povedla na jedničku! Účet utkání otevřel hned v 7. minutě z trestného kopu Adam Rolinek, 0:1. Po krásné křídelní akci našel Čech Petříka na zadní tyči, 0:2. V závěru poločasu zahrozili dvakrát domácí avšak neúspěšně.

Vstup do druhé půle se našim borcům povedl. Ve vápně se nejlépe po rohu zorientoval Musil, 0:3. Po krásné průnikové přihrávce se prosadil kanonýr Ullmann, 0:4. Jako poslední z Kuřimáků se prosadil Petr Svoboda, 0:5. V závěru pak domácí zkorigovali na konečných 1:5, kdy se trefil Řezníček.

REPORT: FC Kuřim


Ohlasy k zápasu


TJ Rajhradice
Jan Doležel (hráč): Myslím, že jsme odehráli velmi slušný první poločas, kdy jsme byli rovnocenným soupeřem prvnímu týmu tabulky. Bohužel jsme ale dvakrát inkasovali po našich chybách a neproměnili jsme svoje šance. Chtěli jsme ještě zkusit ve druhém poločase utkání zdramatizovat, ale místo toho jsme dostali třetí gól a poté si to již takto kvalitní tým jako je Kuřim zápas lehce pohlídal. Výsledek pro nás není úplně šťastný ale myslím, že za výkon se úplně stydět nemusíme.

FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Hodně nám pomohl rychlý první gól, který šťastně zapadl za domácího brankáře. Převzali jsme iniciativu a snažili se diktovat tempo hry. V prvním poločase jsme však měli velké množství ztrát a aktivně hrající domácí z toho podnikali nebezpečné brejkové situace, což se nám mohlo vymstít. My jsme měli několik příležitostí, které jsme však nedokázali dohrát do konce. Ujala se až akce Čech/Petřík a gól na 2:0 nás uklidnil. Druhý poločas rozhodla první 15timinutovka. kterou jsme odehráli ve velmi slušném nasazení. Vycházeli nám kombinační situace a finální fáze. Dali jsme 3 rychlé góly a o vítězi utkání bylo rozhodnuto.



Sestavy


TJ Rajhradice
T. Šebela [-] - J. Svoboda [-] , T. Kouřil [-] (81. F. Furch [-] ) , Š. Špaček [-] , V. Kamenský [-] , J. Doležel [-] , M. Bělák [-] , D. Galia [-] , M. Urbánek [-] (58. A. Řezníček [-] ) , J. Kilberger [-] , Z. Michalec [-]

FC Kuřim
V. Veselý [-] - V. Bárta [-] , A. Rolinek [-] , P. Musil [-] (58. A. Dabó [-] ) , O. Ullmann [-] (65. M. Malý [-] ) , D. Koreň [-] , V. Čech [-] (58. J. Motyčka [-] ) , L. Šťastný [-] , T. Osvald [-] , A. Bartoš [-] , D. Petřík [-] (58. P. Svoboda [-] )

ŽK: 20. D. Galia , 68. J. Svoboda - 77. J. Motyčka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DANIEL Petr - KUČERA Josef, PÁTEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Radim Chyla
Tip experta: výhra hostů

Jednoznačně Kuřim vzhledem k ambicím a postavení v tabulce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů