Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj střelců vyhrál Burčík


Branky


0

     Atraktivní duel byl k vidění v Ráječku. Zde se potkaly dva týmy, které budou ozdobou soutěže. Samotnému zápasu nakonec nechybělo nic. Pět branek, obrat skóre a dva kanonýři proti sobě. Nakonec byli šťastnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Domácí vstoupili do zápasu velice dobře. Hráli hodně aktivně a po zásluze šli do vedení. Již ve 4 minutě Sehnal využil neuvěřitelné chyby hostujícího brankáře, který dostal malou domů, ale při odkopu míč minul, ten mu přeskočil nohu a pro Sehnala nebyl problém skórovat.Na další branku si domácí diváci museli počkat do 26 minuty a byl u toho opět Sehnal, který využil chybu hostující obrany. Tato branka jakoby hosty vyburcovala k větší aktivitě. Získali mírnou převahu a záhy i snížili, když se v 33 minutě trefil Burčík.  Zápas se hrál ve svižném tempu a musel se divákům líbit. Měl i dramatickou koncovku, když hosté brankou do kabin srovnali a byl u toho opět Burčík. Domácí tak lehce přišli o svůj náskok.

     Nástup do druhé části hry byl hodně opatrný. Obě mužstva se spíše snažila neudělat chybu. S přibývajícím časem se aktivita přestěhovala na stranu hostů a ti dokonale otočili vývoj zápasu. V 66 minutě zahrával Krejčí rohový kop, posadil ho na hlavu Burčíka a ten zkompletoval hattrick. Tato branka vyvolala zvýšenou aktivitu u domácích. Ti se snažili dlouhými míči najít Mička. Ten dělal, co mohl, ale na obranu hostů to bylo málo. I přes velkou snahu, nedokázali domácí srovnat a poprvé v letošní sezóně odešli z hřiště poražení.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Bohunice
Jiří Krejčí (hráč Bohunic): Divoký zápas se šťastným koncem pro nás.Myslím si, že od stavu 2:0 jsme byli lepším celkem a zaslouženě jsme zápas otočili a získali tři body.Pro nás byl největší nebezpečí Jakub Mičko, který se vždy snažil něco vymyslet.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
J. Bednář [-] - J. Gryc [-] , T. Koutný [-] (53. R. Zeman [-] ) , M. Daněk [-] - M. Vavřík [-] , J. Horáček [-] (81. T. Kougl [-] ) , M. Zouhar [-] - J. Tenora [-] , M. Sehnal [-] , J. Horák [-] (46. J. Hepp [-] ) , J. Mičko [-] -

TJ Tatran Bohunice
M. Gruber [-] - J. Čermák [-] (70. S. Šeda [-] ) , T. Kaňa [-] , M. Král [-] , S. Píšek [-] , D. Musil [-] - J. Krejčí [-] (78. J. Pavlík [-] ) , R. Fiala [-] (61. D. Šedrla [-] ) , J. Suchý [-] - N. Burčík [-] , F. Damborský [-] (89. T. Karas [-] )

ŽK: 20. M. Daněk , 75. J. Mičko , 87. J. Tenora - M. Gruber , 40. J. Suchý , 69. R. Fiala , 75. N. Burčík , 82. T. Kaňa , 89. D. Musil .
Místo: Ráječko. Počet diváků: 250. Rozhodčí: TICHÁNEK František - SKOUPÝ Ondřej, HEGER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.