2:3p.
(1:1)
41. M. Jirouš
76. M. Jirouš (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:00

23.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvakrát prohrávala, dvakrát srovnala. Čížová si z Plzně odváží dva body


Branky


10. M. Ungr , 70. P. Morávek - 41. M. Jirouš , 76. M. Jirouš (p.)
0

Ani jednou se Jihočeši nevzdali a zásluhou Martina Jirouše dokázali dvakrát srovnat krok se silnou Doubravkou. Penaltový rozstřel vyzněl pro hosty. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Ungra odpověděl Jirouš

Doubravka patří na jaře k nejsilnějším týmům, což neprezentuje pouze získanými body, ale také předvedenými výkony. Oslabená Čížová přijela do Plzně odhodlána bodovat a potvrdit tak pozici nejúspěšnějšího jihočeského týmu dosavadní sezóny.

 

Jenže už v 10. minutě prohrávala, protože chyboval kapitán Brož a Milan Ungr hlavičkoval přesně za Holanova záda. Inkasovaný gól hosty nezlomil, ba naopak. Začali hrát, byli aktivnější než Plzeňané a dokázali si vypracovat pár slibných šancí. Srovnat dokázali Jihočeši ve 41. minutě, když se hlavou trefil šutér Martin Jirouš.

Na gól Morávka odpověděl znovu Jirouš

Začátek druhého poločasu znovu patřil Doubravce. Čížovští zalezli a nechali hrát Plzeňáky, což neměli dělat. Ač si domácí fotbalisté moc šancí vytvořit nedokázali, přesto se dostali do vedení. V 70. minutě zpoza vápna napřáhl Petr Morávek a nádherným gólem znovu poslal do vedení svůj tým.

 

Ani napodruhé se však Čížová nevzdala. V 76. minutě byl v pokutovém území faulován Martin Jirouš a sám se odhodlaně postavil k exekuci pokutového kopu. Bouzkovi nedal šanci a srovnal na konečných 2:2.

Druhý bod putuje na jih Čech

V následném rozstřelu se více dařilo Jihočechům. Nezaváhali znovu Jirouš, Dvořák, Zahrádka a ani Held. Penalty tak skončily poměrem 2:4 pro Čížovou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Do utkání jsme šli v hodně kombinované sestavě, měli jsme problém ji složit. Bohužel i to se částečně projevilo na tom, že jsme neodehráli dobré utkání. Mrzí mě, že i přesto, že se nám fotbalově moc nedařilo, celkově organizace hry byla špatná, tak jsme se dvakrát dostali do vedení a dvakrát ho neudrželi, což je pro mě takové zklamání. Asi zasloužená remíza, soupeř hrál docela slušně. Potom na penalty jsme už tradičně neuspěli. Tentokrát bych asi nenašel nikoho, kdo by odehrál podařené utkání.“

TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Dvakrát jsme prohrávali, dvakrát jsme vyrovnali. Myslím si, že jsme ale odehráli slušné utkání. Na stoperu hrál Brož, takže dirigent místo zraněného Máchy. Ta naše defenziva je dobrá, ale není špičková, takže samozřejmě nejsme schopní zatím uhrát zápas venku s nulou. V prvním poločase jsme měli tři čtyři šance, zaslouženě jsme vyrovnali. Ve druhém poločase jsme pak dostali sice překrásný, ale dost nešťastný gól. A pak byla na Jirouše penalta, kterou sám vyrovnal. Dal dva góly, je to náš klíčový hráč. Dohrával dnes s obvazem na hlavě. Ty souboje proti němu jsou záludné a zákeřné. Nemá to jednoduché, v každém druhém souboji tam dostane loktem, nebezpečná hra zkrátka. Má to z našeho mužstva nejtěžší.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - P. Krejčí [-] , F. Kuťák [-] , P. Vyleta [-] , P. Knakal [-] , M. Trojanec [-] , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , D. Brabec [-] , P. Morávek [-] , M. Ungr [-] (69. P. Petrželka [-] )

TJ Sokol Čížová
H. Holan [-] - D. Chytrý [-] (88. M. Batryn [-] ) , M. Held [-] , R. Zahrádka [-] , M. Brož [-] , M. Jirouš [-] , L. Dvořák [-] , M. Pohnán [-] , R. Nečas [-] , L. Kunc [-] , M. Rozhoň [-]

ŽK: 66. M. Ungr , 79. P. Krejčí , 84. D. Sýs - 61. L. Kunc , 85. M. Rozhoň , 87. H. Holan .
Hráči zápasu: M. Jirouš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.