2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město v nastavení vyrovnalo, aby následně zdolalo Červený Kostelec v penaltách


Branky


0

Po bezbrankovém poločase se Červený Kostelec dostal zkraje poločasu druhého do vedení. O svůj těsný náskok ale hosté přišli ve třetí minutě nastavení. Ani v penaltovém rozstřelu se střelci obou týmů příliš neodvázali - Nové Město zvítězilo v rozstřelu 1:0 a získalo druhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová půle

V prvním poločase se hrálo vyrovnané a bojovné utkání, ve kterém oba týmy bojovaly nejen se soupeřem, ale i s deštivým počasím. Právě kluzký terén byl jednou z příčin bezgólového konce poločasu. Obrany obou týmů spolehlivě odklízely nakopávané a centrované balony, a proto neměli útočící hráči příliš možností na zakončení. V nadějné šanci se sice octl domácí Lukáš Zákravský, jeho zakončení z bezprostřední vzdálenosti ale za zády hostujícího gólmana Jaroslava Klofandy neskončilo. První poločas tak skončil bezgólovou remízou. 

Vyrovnání v posledních vteřinách

Ve druhém poločase nemuseli přítomní diváci čekat na první gól dlouho. Červený Kostelec se v úvodních minutách dostal několikrát do zakončení. Snaha hostů byla naplněna v padesáté první minutě. Červený Kostelec se po levé straně probojoval do vápna domácích, aby se po následném centru do malého vápna prosadil červenokostelecký Jakub Svoboda. Za nepříznivého stavu domácí museli hrát ofenzivněji a tím pádem i riskantněji. Nové Město si sice vypracovalo několik dobrých šancí, Martin Klikar ani Dominik Nejman nevyužili své příležitosti stoprocentně. Díky vysunuté hře domácích se volné prostory pro rychlé brejky otevíraly pro fotbalisty Červeného Kostelce. Hosté se do několika takových šancí dostali, gólovou pojistku ale přidat nedokázali. Stav 0:1 vydržel až do třetí minuty nastavení. V té době se k odraženému míči na hranici vápna dostal Ladislav Kudláček, který střelou do šibenice vyrovnal na 1:1. O dvoubodovém vítězi proto měly rozhodnout penalty. 

 

Penaltový rozstřel byl na góly podobně střídmý jako celé utkání. Vítězně z rozstřelu nakonec vyšli domácí fotbalisté, kterým stačilo proměnit jedinou penaltu, všechny čtyři kopy hostů totiž vychytal domácí gólman Václav Krunčík. 



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - L. Zákravský [-] , D. Nejman [-] , V. Jelen [-] - A. Valášek [-] (46. A. Lelek [-] ) , N. Soumar [-] (82. V. Maur [-] ) , P. Růžička [-] , P. Zákravský [-] - P. Sedláček [-] (71. L. Kudláček [-] ) , M. Klikar [-] , T. Voráček [-]

TJ Červený Kostelec
J. Klofanda [-] - P. Bárta [-] , J. Svoboda [-] (90. D. Poláček [-] ) , O. Koval [-] (22. J. Nývlt [-] ) , T. Martínek [-] , M. Fireš [-] , S. Štelzig [-] , M. Kováčik [-] , D. Hála [-] , K. Havlíček [-] , D. Petrů [-]

ŽK: 60. P. Růžička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - BAČO Ondřej, PEŠAVA Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.